想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇元朗中醫介紹,想調理身體。因為近依兩個月period又亂左..

別墅

元朗元生堂下午林達明,我覺得佢好細心,好多女人搵佢睇,我都係睇佢調理
100蚊診金,藥$60幾一劑

複式洋房

洛神花茶 發表於 20-5-6 15:47
元朗元生堂下午林達明,我覺得佢好細心,好多女人搵佢睇,我都係睇佢調理
100蚊診金,藥$60幾一劑
...

洗唔洗預約嫁?

別墅

YanYanYan0923 發表於 20-5-7 00:55
洗唔洗預約嫁?

唔使呀,佢逢星期三休息,你下午直接去,我次次去都係等一兩個就到我,

禁止訪問

複式洋房

洛神花茶 發表於 20-5-7 01:50
唔使呀,佢逢星期三休息,你下午直接去,我次次去都係等一兩個就到我,
...

下星期m完去睇一睇佢先

複式洋房

janjanjan4 發表於 20-5-7 21:05
我而家搭去屯市睇, 果間尚生X唔錯, d M係準同順番, 而家有keep住覆診, 想調理多一段時間. 我個醫師好似都有 ...

可以pm我資料嗎?

禁止訪問

洋房

尋日去咗睇元生堂 我淨係話想調理身體 想備孕 同埋黎緊m好痛
林醫師把完脈話我有啲腎虛同有啲宮寒 攞咗3劑藥 尋日同今日夾埋食咗2劑之後 依家痞低企起身冇咁頭暈 同埋林醫師話黎完m之後可以返去覆診 會開啲藥令到啲卵子靚啲 聽到呢句我當堂bing bing眼 覺得冇搵錯中醫
但林醫師講野有口音 有時唔係太聽得清佢講咩
我突登返黎留言想多謝你地推介 之後都會keep住睇

複式洋房

lsy_yoyo 發表於 20-5-20 00:51
尋日去咗睇元生堂 我淨係話想調理身體 想備孕 同埋黎緊m好痛
林醫師把完脈話我有啲腎虛同有啲宮寒 攞咗3劑 ...

我依排都係睇佢。不過我因爲有一邊閉塞。所以佢而家開既藥係幫我通返。所以我要3日睇一次

洋房

YanYanYan0923 發表於 20-5-20 14:19
我依排都係睇佢。不過我因爲有一邊閉塞。所以佢而家開既藥係幫我通返。所以我要3日睇一次
...

加油呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)但我諗住慢慢調理 加上3日睇一次對我黎講太貴 所以我唯有隔耐少少先再去覆診
希望你早日通返 感覺呢個醫師都幾有料 唔會講廢話 會對症下藥 所以應該好快見到效果

複式洋房

lsy_yoyo 發表於 20-5-21 04:21
加油呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)但我諗住慢慢調理 加上3日睇一次對我黎講太貴 所以我唯有隔耐少少先再 ...

我問佢關於啲婦科問題佢都答得幾清楚
我睇其他都好似答唔到我。

要睇多一排先知會好唔好

複式洋房

YanYanYan0923 發表於 20-5-21 21:33
我問佢關於啲婦科問題佢都答得幾清楚
我睇其他都好似答唔到我。

我係元朗睇緊另一個中醫師
4日藥連診金$650左右
林醫師貴唔貴啊? 我下一cycle都想轉一轉

複式洋房

lsy_yoyo 發表於 20-5-21 04:21
加油呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)但我諗住慢慢調理 加上3日睇一次對我黎講太貴 所以我唯有隔耐少少先再 ...

請問3日藥大概幾錢?

複式洋房

In@law 發表於 20-5-21 21:40
請問3日藥大概幾錢?

診金100蚊
我暫時睇左3次,3劑藥都唔同,最平177蚊,最貴今次$222

洋房

In@law 發表於 20-5-21 21:40
請問3日藥大概幾錢?

我就診金$100 藥$69x3
但自己錢有限 打算一個月睇2-3次

複式洋房

lsy_yoyo 發表於 20-5-21 22:17
我就診金$100 藥$69x3
但自己錢有限 打算一個月睇2-3次

請問林醫師既藥係要煲定係藥粉?

我而家黎緊m, 可以而家睇 or 黎完m 先睇?

係唔係除左星期三休息,佢日日都應診?

大感謝

洋房

徐陳娃娃 發表於 20-5-25 00:57
請問林醫師既藥係要煲定係藥粉?

我而家黎緊m, 可以而家睇 or 黎完m 先睇?

係要煲的 但朋友都話元生堂專睇婦科 而且老字號 所以我都唯有辛苦啲每次去煲

我第一次睇係黎緊m去睇 你同林醫師講黎緊m 係第幾日就可以了
我當初係覺得黎緊m去睇會幫手去多啲瘀血 咁個子宮就會乾淨啲

應診方面冇記錯係每日下午2-7 星期三休息

首頁

尾頁

跳至