自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

join咗BK噤多年, 原本我只識出貼同post link, 但唔識post 相. 我上次post 相係網上搵到張相, then copy the link. 自己影果d就唔識post啦. 本來想post剛買到夏威夷蕃薯嘅相.

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有冇裝app?用BK app上載相片可以一次過出9張相,好方便。
以前要自上傳相片去相冊,再點擊相冊選相片,又要先行縮細相片像數,否則上傳唔到,批量上傳又要時間。而家用app好方便,即影即上又得,影完再上又得,你可以去使用意見呢個BK app簡介及使用教學帖慢慢睇。

https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

App簡單好多

感激遇上你~

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

上載相一定用App最方便快捷

首頁

尾頁

跳至