自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Lisa蔡媽 發表於 20-5-8 13:55
納米幾錢?幾點開始有得訂
我琴日買kf94,得大人size
價錢差唔多的話俾我會揀4層

納米四層,3個月168蚊盒,6個月平D 148蚊,
三層,3個月108蚊盒,6個月98蚊盒
今晚7點半開始訂,你上fb睇下

大宅

tracy0927 發表於 20-5-8 15:02
宜家好難有日本製,有啲日本牌子都喺中國製,我在莎莎買過百元的成人口罩都喺中國製
...

應該話我想要日本牌子/日本製,不知名牌子QC我信唔過,好多日本牌子內地做,但係QC會嚴好多,香港牌子我都信QC好D,今晚入到個網會訂住3個月先,街係好多選擇係我比較麻煩

子爵府

Jinleehk123 發表於 20-5-8 15:07
應該話我想要日本牌子/日本製,不知名牌子QC我信唔過,好多日本牌子內地做,但係QC會嚴好多,香港牌子我都 ...

agree

大宅

有得揀我都想唔洗搵靚口罩,最少連續28日先安全,另外又未有疫苗,備少量存貨買個安心

大宅

我老公好粗魯佢隨手兩邊拉就帶到,我自己會就住拉,我鐘意布帶設計,p99好厚實

複式洋房

岩岩收到朋友分享用yahoo mail 登記買j99可以有得儲200分用yahoo app換野

wcpcelia    發表於 20-5-11 15:29
Jinleehk123    發表於 20-5-8 22:21

大宅

回覆 Lisa蔡媽 的帖子

Thanks 我用左y mail訂,最後揀J95, 希望5月中收到貨,唔洗撲

子爵府

回覆樓主:

最後無買到,計返都幾貴

大宅

回覆 sandypink 的帖子

我都係買3個月算,108蚊一盒港產,細Size我個區好難

大宅

回覆 嘉豬媽媽 的帖子

咩系,3月訂的3個月V99 plan 未收到貨,又私自改耳帶為日式不織布耳帶,不會再幫衬. 口罩工廠,給不到信心.

公爵府

回覆樓主:

但每個月俾一次運費 我覺得好唔低

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Jinleehk123 發表於 20-5-8 12:31
小朋友款我得番一盒希望搶到

唔好用!唔好買!
用之前條帶要拉好多次才可用,好麻麻煩,又易拉断,小朋友未必能處理到
太厚好熱
因為全家試完都唔肯再用,我已帶了2星期,真係又熱又唔舒服
大家去facebook 睇d人留言就知

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Pan_fong 發表於 20-5-9 11:47
回覆 嘉豬媽媽 的帖子

咩系,3月訂的3個月V99 plan 未收到貨,又私自改耳帶為日式不織布耳帶,不會再幫衬. 口 ...

買時唔係不織布带,自己改了又冇得退,收咗錢乜都得

子爵府

不織布帶唔會買

大宅

kcm 發表於 20-5-9 13:38
唔好用!唔好買!
用之前條帶要拉好多次才可用,好麻麻煩,又易拉断,小朋友未必能處理到
太厚好熱

我買到覺得心安好多,原本諗住連續28日冇確診可以輕鬆少少,點知又有確診,我估小朋友面細啲應該可以直接帶到,唔洗拉條帶

大宅

kcm 發表於 20-5-9 13:41
買時唔係不織布带,自己改了又冇得退,收咗錢乜都得

我家人琴晚問我有冇訂多到大人,你有訂多左嗎? 我屋企人預到岩岩好原本諗住好快唔洗帶口罩點知斷纜

公爵府

我今日去OK取20個的試用裝, 條帶都係一般的口罩帶來的. 唔係不織布的.

大宅

佢讚話夠安全,我有屋企人想買大人size, 如果大家有多我可以要

大宅

Yeelim 發表於 20-5-13 18:05
我今日去OK取20個的試用裝, 條帶都係一般的口罩帶來的. 唔係不織布的.

專家讚完大家應該又想要番不織布我唔介意接收,因為家人唔夠口罩

大宅

小童口罩配不織布帶想幫親戚訂,外國仲係好難買到口罩

首頁

尾頁

跳至