在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

岩岩上頭出左份appraisal,只有D grade, 如果下一份(大概3個月後)都係呢個grade,就好大機會被炒番左呢份工9個月,因為工作性質同以前好唔同,要快同準,多multi task. 開頭半年未上手,多錯漏。但慢慢熟習左之後少做錯左。自問而家係好間唔中先有careless mistake, 但我覺得係一開始我表現冇咁好,印象已經根深蒂固左。同埋feel到上頭係唔鐘意我,所以好大壓力。
因為未做夠一年暫時唔會辭職住,但對未來唔太樂觀。
今年廿幾歲,女仔,大學非專科畢業,自問個人唔太醒目,都幾迷惘唔知可以進修d咩對搵工有用🙏🏻希望大家比d意見🙏🏻🙏🏻謝謝

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ti_0 發表於 20-5-10 20:32
岩岩上頭出左份appraisal,只有D grade, 如果下一份(大概3個月後)都係呢個grade,就好大機會被炒番左呢份工 ...

化妝嗰啲/醫美

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

你本身讀開咩先?想學同職業有關嘅定係學多樣技能先?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

首頁

尾頁

跳至