跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 有沒有75年兔仔媽咪呀?

ssassa,YY(芝芝媽咪)

我聽好多人講第一胎多數D人似爸爸多D,你地身邊既朋友係唔係呀!
ssassa 寫道:
YY(芝芝媽咪),

係我就無咁驚, d朋友成日話"你個女似足爸爸點攪呀?!" 希望佢大個似返個女仔啦~

[quote]
YY(芝芝媽咪) 寫道:
ssassa:
don't worry!老人家話BB女細個時似男仔,長大會越來越靚,我的芝芝就係啦! BB時與DADDY是一個餅印。
[/quote]

子爵府

poohpooh1668

hello hello 係呢個 topic 又見到你喇 :mrgreen:
親子王國以外之相冊連結已被刪除

複式洋房

ssassa,
小天欣扮恐龍幅相係幾似男仔, 但隔籬o個幅同大頭相個樣就好女仔呀

HIN_bb,
我個囝初初出世時, 10個人10個都話佢似我老公, 而家10個人會有2個人話佢似我

水晶宮

flamenco

係呀!小朋友個樣會變架ma!咁你想囝囝似你家似你老公呀! :mrgreen:

flamenco 寫道:
ssassa,
小天欣扮恐龍幅相係幾似男仔, 但隔籬o個幅同大頭相個樣就好女仔呀

HIN_bb,
我個囝初初出世時, 10個人10個都話佢似我老公, 而家10個人會有2個人話佢似我

子爵府

但好多人話我個仔似公公 唔係好似好地兩個

男爵府

hi all ~~

canny, 我都覺得金毛b唔似你地兩公婆喎~
ssassa, 原來你又係兔媽咪

水晶宮

cannytang

似公公咪即係似你,係唔係呀! :mrgreen:
cannytang 寫道:
但好多人話我個仔似公公 唔係好似好地兩個

水晶宮

祝大家聖誕快樂! :mrgreen:

複式洋房

[size=large]M[size=large]e[size=large]rr[size=large]y [size=large]C[size=large]h[size=large]r[size=large]i[size=large]s[size=large]t[size=large]m[size=large]a[size=large]s

男爵府

ssassa:
BB成日變樣,等大個d你幫囡囡梳辮仔,著條裙仔,好cute呀!點只似女仔,簡直是靚女!我們是漂亮的兔媽媽喎!

HIN_bb:
老公話no喎∼他今年50啦!芝芝還未大學畢業,daddy就要退休囉∼

子爵府

Merry Christmas & Happy Hew Year

囝囝囡囡健健康康, 快高長大

別墅

我也是75年的,bb現在已經差不多3years old,基本上我很多朋友都未結婚,或未有bb。我都是一位在職媽媽呀

車厘子

大宅

Re: 有沒有75年鬱金香兔仔媽咪呀?

hi hi !!

有發現都d新討論區﹗我將會榮升為2個小朋友之母的
75年媽咪, 就快3字頭啦 :-( 結婚也就快到九年啦

禁止訪問

水晶宮

你地聖誕節假期同小朋友去左邊度玩呀!

男爵府

HIN_bb:
哈!我今日去ocean park,不算太多人,好多遊戲排15分鐘已輪到,不過好多自由行。

ssassa:
yes yes yes!

大宅

hi hi YY(芝芝媽咪),
我舊年都差唔多依個時候帶jason去ocean park玩,當時佢仲細得1歲半(on居居)都唔知佢記唔記得lu,我都想帶佢去玩多次ar :mrgreen:

水晶宮

YY(芝芝媽咪)

你囡囡去ocean park要唔要收費呀!幾錢呀!
YY(芝芝媽咪) 寫道:
HIN_bb:
哈!我今日去ocean park,不算太多人,好多遊戲排15分鐘已輪到,不過好多自由行。

ssassa:
yes yes yes!

複式洋房

SUKI_C,
今日係你的預產期啊!!! 唔知你生左未呢? 等你報喜.

HIN_bb,
x'mas 假幾日都無出街, 只係o係屋企陪囝囝, 平靜咁渡過.

複式洋房

hey各位,點解個標題多鬱金香的字眼嘅!我好鍾意鬱金香ka wor!

晴晴同暘暘病完後,今次輪到我,嗚嗚,喉嚨好痛呀!

首頁

尾頁

跳至