跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有沒有75年鬱金香兔仔媽咪呀?

[size=xx-large]Happy New Year

禁止訪問

水晶宮

ssassa

衣幾日公司真係比較忙少少,可能係月頭特別多野做!你呢?
ssassa 寫道:
all,

呢幾日唔見晒d兔仔媽咪上黎傾計既???
你地忙緊d咩呀??? 係咪開始預備過年既野呢~

複式洋房

仲未開始預備過年既野呀, 無咁快.
其實我往時新年都無乜野預備, 只係去BANK換錢, 封利是, 買少少糖果, 買少少禮物咁咋.
你地呢? 有無人會整賀年食品, 如蘿蔔糕, 角仔, 笑口棗......

ssassa,
小天欣個太空人LOOK好得意呀!!

禁止訪問

水晶宮

ssassa

點整呀,教下我呀?
ssassa 寫道:
HIN_bb,

我日日都係忙攪小天欣, 係得佢訓左覺既時候得閒D, 呢幾日學緊用整相套software, 咪一得閒就幫整下d得意相囉~

水晶宮

flamenco

你識唔識整蘿蔔糕, 角仔, 笑口棗,我就唔識整啦!
flamenco 寫道:
仲未開始預備過年既野呀, 無咁快.
其實我往時新年都無乜野預備, 只係去BANK換錢, 封利是, 買少少糖果, 買少少禮物咁咋.
你地呢? 有無人會整賀年食品, 如蘿蔔糕, 角仔, 笑口棗......

ssassa,
小天欣個太空人LOOK好得意呀!!

禁止訪問

水晶宮

ssassa

貴唔貴呀!係邊度買呀?

ssassa 寫道:
HIN_bb,

我係用"Ulead PhotoImpact 10"呢套software 黎整架, 你去買呢套軟件返黎試下玩呀~
唔好話教, 大家一齊研究下, 因為我都未識用晒佢d功能, 只係摸摸下玩下咁o者!

複式洋房

HIN_bb,
我讀書時學過整笑口棗. 前年過年都有整. 上年有左bb所以無整, 今年bb出左世應該都唔會整 lu.

禁止訪問

複式洋房

Hi all,

你們的工作怎樣,我最近返工好無心機,好難忍受老闆同同事的...總之有時真的做得很激氣! :evil: :evil: :evil:

禁止訪問

水晶宮

flamenco

你好叻呀?得閒可唔可以教下我呀?
flamenco 寫道:
HIN_bb,
我讀書時學過整笑口棗. 前年過年都有整. 上年有左bb所以無整, 今年bb出左世應該都唔會整 lu.

水晶宮

ChristineBB

你公司老闆同同事好衰架?講黎聽下,唔好唔開心啦!
ChristineBB 寫道:
Hi all,

你們的工作怎樣,我最近返工好無心機,好難忍受老闆同同事的...總之有時真的做得很激氣! :evil: :evil: :evil:

複式洋房

Hin_bb,

你知道嗎,我老細平時公司有時要找他時,他總不在office,周圍去social.在公司的時候,又週圍check,話你呢度嗰度有問題等...已經好多嘢做,又成日要人攪埋d無謂嘢...

同事就A字膊,有d又傻嘅,一d都無common sense...

:evil: :evil: :evil:

男爵府

Re: 有沒有75年兔仔媽咪呀?

各位75年既朋友, 大家好!!!

我都係一隻兔仔離架, 10月15日出世, 係天平座, 有1個3歲既可愛肥仔!

男爵府

HELLO! 我都係兔仔呀﹗不過大你小小我7月既...

嘻嘻.. 我想問你老公係唔係叫呀DEE呢﹖ :wink:
大少奶

男爵府

HELLO! 我都係兔仔呀﹗不過大你小小我7月既...

嘻嘻.. 我想問你老公係唔係叫呀DEE呢﹖ :wink:
大少奶

水晶宮

ChristineBB

你個同事真係好衰呀!
你係衣間公司做左幾耐呀?
ChristineBB 寫道:
Hin_bb,

你知道嗎,我老細平時公司有時要找他時,他總不在office,周圍去social.在公司的時候,又週圍check,話你呢度嗰度有問題等...已經好多嘢做,又成日要人攪埋d無謂嘢...

同事就A字膊,有d又傻嘅,一d都無common sense...

:evil: :evil: :evil:

首頁

尾頁

跳至