自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人用過維特健靈隻口罩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

bbnbobo 發表於 20-5-11 10:43
過幾日先有得拎

男爵府

回覆 karenlyk 的帖子

使用後請分享!

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

有冇人取了可分享? Thanks

男爵府

我都排到,但山長水遠去取10個口罩,可能不去了

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇JM用緊?OK嗎?

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

JFNL 發表於 20-5-14 10:13
我都排到,但山長水遠去取10個口罩,可能不去了

所以想知ok才去,真的山長水遠去買10個

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

我25/5拎...

珊瑚宮

回覆樓主:

攞左未用
應該唔會咁快用, 太多口罩

翡翠宮

回覆樓主:

有冇jm有用后感報告?

大宅

我用過好好,所以揾返佢物料供應商出的小童口罩比2個仔

https://topick.hket.com/article/2684717/【港產口罩供應】PFE-BFE-VFE達95-%E3%80%80MultiH推幼童口罩每包售-30【內附購買連結】

貴就貴d,不過我同個仔夏天載左無敏感

男爵府

回覆樓主:

我而家戴緊,立體型,好舒服又唔焗,我覺得$5一隻都可以接受,天氣咁熱,最緊要自己用得舒服

翡翠宮

龍貓車 發表於 20-7-13 00:56
我而家戴緊,立體型,好舒服又唔焗,我覺得$5一隻都可以接受,天氣咁熱,最緊要自己用得舒服
...

收到,tks

子爵府

買咗,5元一個認為貴仲未用。

有人知道它是level 幾嗎?

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

好用 想再買都抽唔到
[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

用過,我覺得都幾好用,立體係比平面好,而且佢個口罩真係無咁焗,物料硬較挺身,就算除下再戴都唔會點變形。

我係買野佢送比我,如果要自己買,我就唔捨得,一個等如兩個,我寧願用兩個,因為衛生d

伯爵府

kolun 發表於 20-7-13 08:02
買咗,5元一個認為貴仲未用。

有人知道它是level 幾嗎?

未用。

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

用緊一排了,不錯,冇外科口罩咁焗,顯面瘦

珍珠宮

2024年龍年勳章

0q.cathy 發表於 20-7-13 08:57
用過,我覺得都幾好用,立體係比平面好,而且佢個口罩真係無咁焗,物料硬較挺身,就算除下再戴都唔會點變 ...
我家人有用, 話好透氣, 戴全日都舒服, 因為佢用開日本口罩~
普通外科口罩佢覺得好焗, 但價錢真係貴...

男爵府

A8.akina 發表於 20-7-13 08:40
好用 想再買都抽唔到

而家唔洗抽呀,就咁去買都有

首頁

尾頁

跳至