潮流時尚

跳至
[手袋] Chanel 遊戲  

首頁

尾頁

伯爵府

利園和ocean 是差D,太子、時代、圓方我覺Ok:

伯爵府

Chilalala 發表於 20-5-12 21:51
我琴日去完times,個sa態度都幾冷漠,又係問乜都冇,一係就拎d好樣衰嘅款出嚟敷衍我,但我前日都去過,個 ...

對呀,我都有好多次咁既感覺

伯爵府

可能大家每次都感覺良好,我遇到都係麻麻地既SA,whatsapp有時一個月都唔覆

禁止訪問

伯爵府

GGsam 發表於 20-5-12 21:12

你記得我嗎? 我地之前係尖沙咀擦身而過,你同我一齊都買野

記得呀,你試緊Coco handle 嘛

大宅

生命麵包 發表於 20-5-13 00:08
可能大家每次都感覺良好,我遇到都係麻麻地既SA,whatsapp有時一個月都唔覆
...

完全明白,我重幫佢(LG)買咗幾萬蚊嘢,但之後ws 問嘢一係唔回,一係成個星期先回!

伯爵府

wondermummy 發表於 20-5-13 00:12
完全明白,我重幫佢(LG)買咗幾萬蚊嘢,但之後ws 問嘢一係唔回,一係成個星期先回!

係囉,真係嬲嬲地,你地唔得閒覆細客就唔好玩呢個whatsapp遊戲嘛

別墅

生命麵包 發表於 20-5-13 00:14
係囉,真係嬲嬲地,你地唔得閒覆細客就唔好玩呢個whatsapp遊戲嘛

前日先第一次去,都冇話會wa嘅。。。連咭片都冇張丫

大宅

反而我上次去時代,我冇幫襯但個S A好好,主動幫我搵袋... 但係佢最近已經冇做啦

所以真係人夾人.... 我對LG 冇乜好感,CC 同 H 都一樣

伯爵府

wondermummy 發表於 20-5-13 00:23
反而我上次去時代,我冇幫襯但個S A好好,主動幫我搵袋... 但係佢最近已經冇做啦

所以真係人夾人.. ...

我都只係想買野,冇談心,諗唔到要點夾SA

其實買唔到都好閒,之前買落既袋有幾個都冇開過黎用

大宅

我都覺得中環好好多。個SA好好咁好有心幫我搵野。

wcpcelia    發表於 20-5-14 16:31

大宅

生命麵包 發表於 20-5-13 00:25
我都只係想買野,冇談心,諗唔到要點夾SA

其實買唔到都好閒,之前買落既袋有幾個都冇開過黎用

你又啱!其實只係想買個袋開心下... 點知

子爵府

揾過第二個SA 囉,唔好因為個人,而唔買袋。
又可買得開心,又可以有靚野用。
呢度大把JM 可介紹SA 比你啦

大宅

中環超好
買個袋仔
買完又教我點儲商場入積分
跟住有新貨返又whatsapp 俾我睇
結果又買多對耳環haha

大宅

我都遇過幾個唔同鋪嘅Sa, 金鐘同中環鋪d sa 都係已讀不回,反而海港城個sa 好好,間唔中都會sd d新貨比我,但係d款真係唔靚...我都唔知點覆佢好

男爵府

我暫時遇見大部份SA 都nice, 當然有少部份就無咩心機sell 見你想揾果款話無都唔再講了. 有啲仲係超好, 俾相叫佢留意, 佢一見到有唔埋三七廿一就幫我keep 起, 比起H, chanel SA nice 好多呀

伯爵府

2024勳章

回覆樓主:

同感,年年加價,品質愈來愈差,已經轉會了

公爵府

baby_CH 發表於 20-5-13 09:07
同感,年年加價,品質愈來愈差,已經轉會了

呢D消費品年年加唔係問題,但學你話齋keep唔到品質先最大問題……。

伯爵府

話時話,我真係冇收過佢地新貨相片,次次都係朋友收到先比埋我

侯爵府

我去PP,表明係買第一個CC,態度好好喲
8-)

首頁

尾頁

跳至