夫婦情感

跳至

首頁
45678...10

尾頁

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-5-28 16:49
3樣都想知收3倍錢

送住一個黎聽住先

子爵府

ac246 發表於 20-5-29 07:36
送住一個黎聽住先

我之前講過一次了.

如果妳對妳先生和小先生好理解, 其實會好清楚, 唔洗再問我的, 來來去去個幾樣.....

你先生幾多歲, 正常一星期你們有幾多次性呢?

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-5-29 08:05
我之前講過一次了.

如果妳對妳先生和小先生好理解, 其實會好清楚, 唔洗再問我的, 來來去去個幾樣.....

咁你quote番你之前講過個條link, 我自己去睇

子爵府

ac246 發表於 20-5-29 09:35
咁你quote番你之前講過個條link, 我自己去睇

妳要我搵番就大鑊了, 不是在我的出貼說的......

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-5-29 10:00
妳要我搵番就大鑊了, 不是在我的出貼說的......

點解會大獲?

子爵府

ac246 發表於 20-5-29 10:42
點解會大獲?

什麼時候, 在那個貼, 說過什麼, 怎樣記得起和找呢.....

複式洋房

PTMCYS 發表於 20-5-29 11:43
什麼時候, 在那個貼, 說過什麼, 怎樣記得起和找呢.....

師兄,就簡單地在這裡說一點吧

男爵府

beurself 發表於 20-5-21 17:20
回覆 addicted 的帖子

JM,

Thank you so much! 他有1-2個星期冇出去, 因為我哋有傾過,I said I feel something difference cuz he treated me differently, wasn’t as good as before and didn’t care about me. Then. He 當然said 我諗多咗 ,話冇野。我話這半年我哋嘅10th anniversary , 我係過得最唔開心!因為佢個心唔係我度!佢講咗一句sorry,話所有野沒變。我問佢佢最愛嗰個係咪我、家庭and our kid... of course he said “yes”. I was too emotion and asked stupid questions. I said I wouldn’t accept if he has other woman....

男爵府

JM,

U aar right ! But He gone out last night after two weeks !!! Although he promised me he wouldn’t go out with girls (when we talked and I know he wouldn’t quit keep promises )....

男爵府

JM,

所以我覺得佢唔會自己斷囉!所以我諗緊同佢講已經知道,佢才會「做野」。如果唔係我覺得越踩越深由美有親密關係都變成親密關係!其實我自己都唔敢諗但係感覺覺得佢哋冇,不過好難講我唔敢諗,半年,冇可能冇!?
小三同佢一齊嘅時候我已經知道佢有老婆有仔女仍然同佢一齊,雖然佢哋有拗撬過想分開。但我老公叫番佢。嗰個所謂小三大約30歲20幾歲未結婚

別墅

addicted 發表於 20-5-30 17:10

所以我覺得佢唔會自己斷囉!所以我諗緊同佢講已經知道,佢 ...

其實你老公已經感覺到你知道但未出聲,你真係要忍耐,比d時間佢處理,期間使番你自己,繼續多d拍拖,但又唔好痴身。時間一到,個小三自然會分手。

男爵府

beurself 發表於 20-5-30 17:16
其實你老公已經感覺到你知道但未出聲,你真係要忍耐,比d時間佢處理,期間使番你自己,繼續多d拍拖,但又 ...

真係?.... 我個心好痛。原本我都覺得係,但經叫我過琴晚有一件事我就覺得好想同佢講真係要同佢傾吓俾佢知道我已經知道。

由於星期四晚我話發惡夢佢同另外一個女人一齊,佢大發脾氣話,我哋已經講咗,都唔係,叫我好再亂諗嘢,我忍唔住喊。佢覺得好煩,佢話冇嘢就冇嘢要講已經講晒唔想再講所有嘢自然就得唔好特登做咁多嘢。嗰晚我哋背對背瞓覺。明明之前嗰兩個星期佢好似有啲Guilty嘅感覺多咗少少關心我,同冇再出去。

複式洋房

addicted 發表於 20-5-30 17:10

所以我覺得佢唔會自己斷囉!所以我諗緊同佢講已經知道,佢 ...

大部分嘅男人都唔會同小三自動斷欖,佢哋存有僥倖心態,諗住屋企果個都仲未發現,小三又唔逼佢,享受齊人之福

男爵府

addicted 發表於 20-5-30 17:29
真係?.... 我個心好痛。原本我都覺得係,但經叫我過琴晚有一件事我就覺得好想同佢講真係要同佢傾吓俾佢知 ...

昨天晚上,原來我諗住我們兩個人帶埋小朋友一齊去尖沙咀吃飯,我中午打去佢公司問佢意見,當冇事傾吓計,又特登想如果個秘書聽電話我就話太太搵佢。後來佢先至同我講話夜晚約咗同事farewell (but actually they have Farewells lunch already)..... he said why, I said happy Friday... and I didn’t ask maid to cook yet... then he said he doesn’t want to dine out cuz we usually dine out every weekend... 之後我話咁你喺邊度飲嘢我哋找你去嗰度食飯你飲完嘢過嚟咪得囉!佢好大反應就話「如果係你同個仔去啦我返屋企自己食麵。我唔想出去食飯我想係屋企食飯!」好友脾氣地說。

男爵府

addicted 發表於 20-5-30 17:35
昨天晚上,原來我諗住我們兩個人帶埋小朋友一齊去尖沙咀吃飯,我中午打去佢公司問佢意見,當冇事傾吓計, ...

at the end,he came home 9:30pm last nite... we didn’t eat together of course. 佢放工前10分鐘打俾我好似試探下我去邊,我話喺香港區佢猛咁問我係邊度。之後我話等埋佢返嚟一齊食飯,佢有好大反應同埋發脾氣地說個仔肚餓唔使等!
Then I wonder what’s the point to say “want to have dinner at home but not to eat together”... 我之前都有false hope 覺得佢自己會醒,同埋想自己承受晒嗰條刺同之後相處嘅尷尬問題。但經過琴日咁樣,我會同佢講我已經知道,同埋我好難受。諗緊同佢講嘅時候我係咪應該放上結婚戒指等佢知道我對呢件事有幾認真同埋俾佢知道佢一直都講緊大話,但這兩天一直都對我發脾氣同埋覺得自己啱!

男爵府

addicted 發表於 20-5-30 17:39

at the end,he came home 9:30pm last nite... we didn’ ...

佢最後同女下出左去,因夜晚看到個女人whats app said “don’t want to eat after they both home “!

好似你哋之前有啲提議,我需要同佢講同埋搵返自己。尤其經過這兩天。我覺得佢唔知道我知道個真相佢都唔會醒。
諗緊我係咪需要大家都需要冷靜一下我可能要行開兩日俾啲時間大家靜下係咪真係愛對方需要對方應唔應該繼續行落去如果佢要放棄我哋我會尊重佢同埋成全佢

別墅

addicted 發表於 20-5-30 17:43

佢最後同女下出左去,因夜晚看到個女人whats app said “d ...

你有無諗過你攤牌佢話要小三 同時又要屋企,你會點選擇?
如果你未去到可以離婚,我覺得你而家應該先停一停,諗一諗。
可能你老公都睇吓你知幾多同佢睇吓可唔可以享到齊人之福。

男爵府

soso1227 發表於 20-5-16 18:34
我唔係建議你離家出走,
而係你踢爆「有人見到」佢和女人有古怪,
你唔離開幾日,

謝謝你JM! You are right. Already two weeks, I re-read your post again... I’m actually thinking this approach to talk to him frankly now after giving him two weeks time to take “some actions or changes”, but he denied (expected), and even angry with my “fault thinking!”.... so I quite want to talk to him. At first, I hope he can finish the relationship but he seems wouldn’t since what happened these two nights.... and it’s really difficult for him to pretend until “no when”.... wish me luck

男爵府

bohtihc 發表於 20-5-30 17:31
大部分嘅男人都唔會同小三自動斷欖,佢哋存有僥倖心態,諗住屋企果個都仲未發現,小三又唔逼佢,享受齊人 ...

Exactly . I would be the same if I were the one....

男爵府

beurself 發表於 20-5-30 17:16
其實你老公已經感覺到你知道但未出聲,你真係要忍耐,比d時間佢處理,期間使番你自己,繼續多d拍拖,但又 ...

I planned but something happened these two nights, made me changed my mind.... rather talk now . 我之前係唔想大家心裏面有條次,寧願自己有,自己受,俾祝面同下台階。但唔得。。佢仲惡過我,惡返我轉頭!

首頁
45678...10

尾頁

跳至