夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你老公衰到咁, 仲要傳染左比你, 其實係個天比個機會你叫你快D走!
而家你休息多D, 食下SUPPLEMENT, 身體個抵抗力好D, 個病都可以CONTROL得好D
加油!

男爵府

熱血勳章

回覆 包包包包 的帖子

加油

子爵府

回覆樓主:

樓主你加油,為自己同仔仔,要決定離開個賤男人

侯爵府

包包包包 發表於 20-5-14 22:55

佢係個好老公,好爸爸..我都試過同自己講放低重新開始過, ...

有咩工作同雞行咁埋 扯皮條?

子爵府

我估

裝修客路係G咁嘅人客,所以咪一單跟一單咁做,接觸咪多囉!

子爵府

加油啊,離開佢重新開始

伯爵府

回覆樓主:

你老公衰到咁,仲話佢係好老公好爸爸? 佢配唔上一個好字, 快啲離開佢 ,識過個真係好嘅男人啦,起碼我所認識周邊所有男人都冇出軌,唔係你講十個九個都出軌

子爵府

樓主真係要好好愛惜自己...
你真係要甩咗呢件垃圾, 依家就性病, 下次就愛滋..
你都識講..慣犯...
好返之後, keep返靚自己..重新出發.
路係難行, 但無捱唔過既日子...

子爵府

肥肥寶 發表於 20-5-15 10:28
你老公衰到咁,仲話佢係好老公好爸爸? 佢配唔上一個好字, 快啲離開佢 ,識過個真係好嘅男人啦,起碼我所 ...
我估樓主意思, 係10個有9個叫雞...
男人偷食當然唔會同女人分享, 明知女人最憎...

複式洋房

呢段時間好辛苦,初頭出院有社工幫手搵地方比我暫住都去過朋友家住過...我有搵朋友傾但身邊朋友另一半都有出軌(叫雞/溝女上床)佢地接受左件事,覺得我老公咁好(愛家人)要原諒同要睇開d. 覺得係我鑽牛角尖......我開始唔敢同佢地傾訴. 成日反問自己真係我嘅問題?點解佢地咁叻可以放低當無事,可能小左性病我會無咁痛苦.一直想上來分享想聽下大家意見.想知我條路應點行

我有2個小朋友,細果個學習遲緩同肝臟有事要長期食藥醫生話9成要做移植. 小朋友個病我同老公經歷左好多野..(長期出入院,icu,學用胃喉..好多)真係好唔捨得分開,都唔想影響小朋友唔分又辛苦..覺得佢好嘔心污糟

伯爵府

包包包包 發表於 20-5-15 11:11
呢段時間好辛苦,初頭出院有社工幫手搵地方比我暫住都去過朋友家住過...我有搵朋友傾但身邊朋友另一半都有 ...

點解啲人會將啲咁錯咁賤既事合理化,仲要女人忍,咁女人去叫鴨男人係咪都可以當冇事,樓主你冇問題,錯既係你身邊既人,明明最正常個個被逼到有抑鬱症,呢個咩世界

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

包包包包 發表於 20-5-14 22:31
想搵同路人分享下類似經驗....我諗應該好小有.呢2年我痴左線,多次想死(我唔死係要留個肝比仔日後需要時移 ...

離開佢
保重身體
仔仔有咩事??
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2024年龍年勳章

堅強! 加油!

子爵府

包包包包 發表於 20-5-15 11:11
呢段時間好辛苦,初頭出院有社工幫手搵地方比我暫住都去過朋友家住過...我有搵朋友傾但身邊朋友另一半都有 ...

唔好理你奶奶的說話,保重身體,小朋友有病,個男人仲玩女人玩到有性病,傳了給小朋友點算。雖然廿年感情好唔捨得,但都要好好為小朋友想想,離開個男人啦。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

包包包包 發表於 20-5-14 22:55

佢係個好老公,好爸爸..我都試過同自己講放低重新開始過, ...

你是否用新戶口[另一身份],我是否認識你?請保重.

複式洋房

一齊左廿年本身係好浪漫既事

複式洋房

CaptainTso 發表於 20-5-15 12:41
一齊左廿年本身係好浪漫既事

係,仲唔容易!我之前仲好期待一齊去大慶祝(以往都無慶祝)...所以對佢好失望心好痛.....

大宅

樓主加油啊,不如一刀切啦,長痛不如短痛啊,你咁樣搞法呢,我驚你會睇唔開囉,到時你個仔就會做咗孤兒仔㗎啦,你一諗到個仔呢,你就要堅強起來呀!

男爵府

呢個男人令你身、心都咁痛苦,離開佢啦

子爵府

回覆 包包包包 的帖子

離開佢啦,今次係性病,唔好介意我咁講,下次係愛滋咁點算,你都識講你要留返個肝俾個細仔,為咗個仔你真係要的起心肝掃佢走

唔知你係咪有一絲希望佢改過,但嫖賭毒都係無底深潭,只會越踏越深

首頁

尾頁

跳至