潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Harrods上月九折優惠時入手嘅包包,因為COVID-19關係歷時半個月,期間輾轉經過三個國家(英國、美國、澳洲轉運倉、香港)終於到手了

而家澳紙好平,所以我用澳紙結算計埋匯率個袋買咗HK$13,0xx,另加$321轉運公司運到香港總數都係$13,400內買到個Loewe Puzzle Small Tan包包,平香港一大截,真係好抵買。

Cheuk2012    發表於 20-5-19 21:44
wcpcelia    發表於 20-5-19 11:24
pymame    發表於 20-5-15 09:20

大宅

回覆 蘇樂B 的帖子

九折我有買不過無確認訂單比取消左

子爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

你呢隻色加呢個size真係無敵
我前幾日喺selfridge都買左mini雙色,折左港幣1萬左右ja
等緊收貨,好心急

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我上年買14xxx small併色仲以為至抵價

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

龍貓車 發表於 20-5-15 03:02
我前幾日喺selfridge都買左mini雙色,折左港幣1萬左右ja :ilo ...

Mini我都好喜歡,但真係唔夠擺嘢

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

cindy618 發表於 20-5-15 08:53
我上年買14xxx small併色仲以為至抵價

我一路(emoji)住代購啲價,Tan色大部份都過15000,平嘅small都要13000仲要係唔靚色,仲要考慮真假問題,宜家自己一手一腳喺Harrods買仲平又唔駛擔心

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我上年買過呢隻,計返$13k, 不過比佢cancelled, 之後都係鍾意midnight blue 多d

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

蘇樂B 發表於 20-5-15 09:16
我一路(emoji)住代購啲價,Tan色大部份都過15000,平嘅small都要13000仲要係唔靚色,仲要考慮真假問題,宜 ...

yes,代購貨只作“欣賞”

伯爵府

蘇樂B 發表於 20-5-14 23:02
Harrods上月九折優惠時入手嘅包包,因為COVID-19關係歷時半個月,期間輾轉經過三個國家(英國、美國、澳洲轉 ...

好抵呀!我都想買隻Sand色!

伯爵府

龍貓車 發表於 20-5-15 03:02
我前幾日喺selfridge都買左mini雙色,折左港幣1萬左右ja :ilo ...

Selfridges 有折咩而家?

男爵府

我四月在matchesfashion 買puzzle中size, 都係HKD13K,之後過幾日個網站又加番價,所以覺得自己超好彩^^
How are you?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Littlebaby 發表於 20-5-15 10:47
我四月在matchesfashion 買puzzle中size, 都係HKD13K,之後過幾日個網站又加番價,所以覺得自己超好彩^^ ...

Wa...你仲平!超好彩呀,請問咩色可以咁平?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我愛Corina 發表於 20-5-15 09:19
我上年買過呢隻,計返$13k, 不過比佢cancelled, 之後都係鍾意midnight blue 多d
...

點解會咁衰被cancel嘅?比得你買suppose in-stock 㗎喎

男爵府

蘇樂B 發表於 20-5-15 11:27
Wa...你仲平!超好彩呀,請問咩色可以咁平?

呢個,張單話Tan,但其實係淺色D
How are you?

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

蘇樂B 發表於 20-5-15 03:28
點解會咁衰被cancel嘅?比得你買suppose in-stock 㗎喎

唔係呀,佢地回覆話check 完floor stock 係all gone, 而且條款都寫左可以cancelled 交易。

之後再買midnight 時,叫佢look after 我個order, 就好快出貨。

大宅

Littlebaby 發表於 20-5-15 13:33
呢個,張單話Tan,但其實係淺色D

我都買左(emoji)(emoji)

男爵府

tarejackie 發表於 20-5-15 10:05
Selfridges 有折咩而家?

佢應該係不定期有折
睇相係原價1250,到俾錢時就變左1046,好絞滑

首頁

尾頁

跳至