美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

HSBC 有最新推廣,5月19日至6月30日簽賬淨額滿港幣 4,000 元或以上,當中透過流動電話付款的 合資格簽賬,可獲享額外 5%「獎賞錢」回贈。最多可獲享額外$250「獎賞錢」。

請問有冇人知TST Sogo的 CDP 可唔可以流動電話支付?

伯爵府

smartfive8765 發表於 20-5-19 10:28
HSBC 有最新推廣,5月19日至6月30日簽賬淨額滿港幣 4,000 元或以上,當中透過流動電話付款的 合資格簽賬, ...

我上年响cwb sogo買有apple pay,正常tst都應該會有

大宅

kikikuku 發表於 20-5-18 15:22
羨慕大家! 我要等C6放假再一齊去行

想問今次CDP d set係咪同上一轉差唔多? 我暫時淨係睇定咗set ...

差唔多,不過今年一共分咗3 Part,之前Part 2既美白精華set依家轉咗Part 3先有,Part 2就係精華水set,呢set應該係第一次出

大宅

nana125 發表於 20-5-19 00:40
我又交功課
終於趁星期一人少少去睇下,少人過疫情前既平日!

jm你都大豐收喎
我都想知邊set美白好用,cdp同pola兩隻我都未用過

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

我喺sogo買咗一set valmont, 個ba好衰囉, 叫我買多少少續會, 再用埋啲分換禮物,我買唔到,問我啲分可以換乜嘢,佢話 85分先至有野換,而家咩都換到。第二日我行過連卡佛 valmont 再問下,原來40分已經可以換到禮物。。。 好嬲好想投訴佢囉

大宅

nanababee 發表於 20-5-19 02:24
呢set幾錢

係呢set

大宅

可樂娃B 發表於 20-5-19 12:47
jm你都大豐收喎
我都想知邊set美白好用,cdp同pola兩隻我都未用過

比你地燒到,好難忍手!
諗住橫掂要用,係抵D既~
美白真係唔知呀,諗住你用過Cdp美白添,你會唔會買埋part3個美白精華set? Pola我知佢啲美白丸出名,但搽既就唔知喇~

大宅

ahpoo 發表於 20-5-18 16:14

交功課

我都會去買 。。請問知唔知member既積分有咩用呢

珍珠宮

yuyubeebee 發表於 20-5-19 23:59

我儲sogo分乍無特別問member既野

大宅

ahpoo 發表於 20-5-20 00:17
我儲sogo分乍無特別問member既野

thx dear

伯爵府

yuyubeebee 發表於 20-5-19 23:59

La Mer member 8000分開始有禮物換
換的全部都係貨裝

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

koichi_kiki 發表於 20-5-17 21:12
我諗住去買還幼眼霜set同還幼精華set
其實我月頭先喺海港城買咗幾套其他line嘅set裝,都好抵,係冇 ...

我都係用海港城$300 coupon,買咗兩set自生精華套裝,佢個自生精華套裝比SOGO或其他分店更加抵買, $1220送六塊天氣丹面膜,另外再買黃金去角質面膜,total$2740,再減$900, 埋單$1840,另外仲有一大堆贈品,真係抵到爛

我仲有少少$300 coupon, 諗緊用唔用埋好,但係已經囤咗好多護膚品,夠用到下年九月,好掙扎呀

大宅

MommyPanel勳章

Seilunica 發表於 20-5-20 12:01
我都係用海港城$300 coupon,買咗兩set自生精華套裝,佢個自生精華套裝比SOGO或其他分店更加抵買, $1220 ...

真係超抵,佢自生精華set送6塊面膜超正,仲有天氣丹水乳套裝都勁抵,$1450 ,送8支8ml 自生精華其實專門店買比Sogo買係少幾支sample,但平好多額滿贈品係計未扣coupon嘅金額
我同你一樣好苦惱剩左嘅coupon好唔好用埋佢,我又係囤積左好多護膚品,不過后平時唔會減價,就算Sogo thankful week都係跟多d sample

大宅

sandylui0901 發表於 20-5-20 11:57
我幾鐘意CDP支美白,成分夠溫和,唔會刺激到皮膚,仲好保濕
而且提亮膚色效果都幾明顯

謝謝回覆咁想問下佢對袪斑淡斑有冇效?定主要提亮成個膚色?

大宅

koichi_kiki 發表於 20-5-20 12:39
真係超抵,佢自生精華set送6塊面膜超正,仲有天氣丹水乳套裝都勁抵,$1450 ,送8支8ml 自生精華其實 ...

原來海港城啲三百蚊coupon可以買呢啲牌子我都有,咁又要格下邊度抵啲!!

男爵府

koichi_kiki 發表於 20-5-20 12:39
真係超抵,佢自生精華set送6塊面膜超正,仲有天氣丹水乳套裝都勁抵,$1450 ,送8支8ml 自生精華其實 ...

我去買嘅時候我老公喺誠品等我,買完去搵佢,佢都話咁大袋野都係千八元,抵到爛,如果用得到要買盡佢

如果你再買,記得分享吓!

男爵府

nana125 發表於 20-5-20 13:27
原來海港城啲三百蚊coupon可以買呢啲牌子我都有,咁又要格下邊度抵啲!!
...

係呀,我成日睇住個$300 coupon list, 諗來諗去:Eve Lom, Filorga, Aveda 去英國網站買仲抵過用Coupon, Guerlain, Diptyque 去selfridges 買又係抵過用coupon, Apivita 去salala beauty 又係平d,所以真係買后係最抵

首頁
23456...7

尾頁

跳至