1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我先(emoji)(emoji)‍♀️出街唔肯坐BB車,自己行唔夠兩步扭抱然後再扭落地行(emoji),鍾意掉嘢落地下(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

火腿の母 發表於 20-5-15 21:43
我先(emoji)(emoji)‍♀️出街唔肯坐BB車,自己行唔夠兩步扭抱然後再扭落地行(emoji),鍾意掉嘢落地下(emoj ...

我果個30lb 死要抱

複式洋房

我先(emoji)(emoji)‍♀️出街唔肯坐BB車,自己行唔夠兩步扭抱然後再扭落地行(emoji),鍾意掉嘢落地下(emoj ...

識行之後就無再坐過bb車,中意行中意跑
大叫,發脾氣,掉野落地

男爵府

開心吸收勳章

入舖頭乜嘢都要摸,抱走就呱呱嘈

一鬆手要比$,就跑開,嚇死

大個先好d

公爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

我女又係歲半,而家好鐘意擒 睇少眼都唔掂,之前會擔凳仔擒,收埋哂d凳仔之後佢會搵任何野黎企上去,例如d玩具,踩上去,再擒高 明明三尖八角會吉腳的佢都可以照踩上去

公爵府

2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

bb車佢前排都唔肯坐呀,喊到你抱唯止,到疫情之後勁少出街,可能因為咁,有得出時就好聽話肯坐

掉野佢都有呀,但唔多,佢鐘意拎住舊野就向後飛
大事化小, 小事化毛.........

複式洋房

kmbb519 發表於 20-5-16 22:43
我女又係歲半,而家好鐘意擒 睇少眼都唔掂,之前會擔凳仔擒,收埋哂d凳仔之後佢會搵任何野黎企上去, ...

我女都係 禽到地方都去禽 真係看牛咁看住距

複式洋房

2020勳章

CYCheung_FB 發表於 20-5-16 00:13
我果個30lb 死要抱

lur人抱真係好攞命,佢地自己完全唔覺自己重左好多

複式洋房

有時見佢D便便爛爛地, 都唔知係加固D 野唔岩食定係奶粉唔好, 定係亂放野入口所以爛...

複式洋房

Nggie51 發表於 20-5-20 15:11
有時見佢D便便爛爛地, 都唔知係加固D 野唔岩食定係奶粉唔好, 定係亂放野入口所以爛... ...
會唔會你飲開個款無益菌? 益菌有助腸道消化同健康架

別墅

keep住鬧情緒,小小吾滿意就發脾氣,成日倒轉個水樽搞到漏水

複式洋房

RnBDiva 發表於 20-5-20 20:26
會唔會你飲開個款無益菌? 益菌有助腸道消化同健康架
咁我無留意呀, 宜家飲個款係朋友介紹, 話有HMO對小朋友好, 飲落見佢無咩野, 都算OK就繼續飲JA

複式洋房

Nggie51 發表於 20-5-21 14:17
咁我無留意呀, 宜家飲個款係朋友介紹, 話有HMO對小朋友好, 飲落見佢無咩野, 都算OK就繼續飲JA

...
其實美贊X有款NEURO PRO, 除左有HMO 之外, 仲有益菌, 有需要可以試試, 佢另外仲有母乳成份之一既MFGM

複式洋房

回覆 火腿の母 的帖子

每次飲水含住d水吐出來,玩口水,食飯唔俾餵自己食到周圍都係,爬上爬落,乜玩具都要放落口食

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊