產前產後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我打算開刀, 李福謙或羅趙豐邊個好?那個手勢好d?

男爵府

回覆樓主:

我之前揾李醫生,超好,非常推介

洋房

回覆 bbmo403 的帖子

謝謝你, 他開刀手勢好唔好? 幾耐可以落床? 疤痕幾長深唔深⋯ ?我第一胎 , 所以有點緊張

男爵府

KL2015 發表於 20-5-17 00:05

謝謝你, 他開刀手勢好唔好? 幾耐可以落床? 疤痕幾長深唔深⋯ ?我第一胎 , 所以有 ...

開刀我覺得非常好,基本上第二日已經落床,(因為你要去睇B), 印象中係第一次行去BB房段路要就住行,之後已經可以正常行動,感覺非常正。
疤痕方面,我自己懶,冇擦野(醫生好似有俾藥膏,但自己懶又忙凑B,冇定時擦,所以係有疤,不過個人覺得吾長(我冇見到其他人,比較吾到)
李醫生好好,每次都好有耐性,每次照BB都好詳細,吾趕時間
係醫院,有次見佢成11pm都來巡房,早上7am又見佢,感覺好盡責,佢俾到我同先生好大既安全感

洋房

謝謝你的意見吖

大宅

KL2015 發表於 20-5-16 16:57

我小朋友係李醫生接
我第二胎都打算搵佢
我覺得佢超級好超溫柔
我條疤好細
我第二日落床
小小痛,可以接受

洋房

taibabe 發表於 20-5-19 21:08
我小朋友係李醫生接
我第二胎都打算搵佢
我覺得佢超級好超溫柔

謝謝你吖,我已經決定咗搵李醫生了(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

KL2015 發表於 20-5-16 16:57

上個月李醫生幫我接生,第二日拔左尿喉休,左半個鐘可以自己去廁所,又即刻係醫院周圍行,完全無痛過。

洋房

cleverpan 發表於 20-5-21 00:18
上個月李醫生幫我接生,第二日拔左尿喉休,左半個鐘可以自己去廁所,又即刻係醫院周圍行,完全無痛過。
...

李醫生的確好多好評,為求安心,我都唔想唸太多其他了

大宅

我都係搵李醫生㗎 第一胎仲有幾個星期就生 so far睇李醫生嘅感覺都係好好呀

洋房

SugarBoo 發表於 20-5-21 18:09
我都係搵李醫生㗎 第一胎仲有幾個星期就生 so far睇李醫生嘅感覺都係好好呀 ...

仲有幾星期,好快喎!恭喜你,一切順利吖!我仲有漫漫長路。。。。你生左的話,都分享下吖。。。我好緊張呀 (emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊