心聲留言

跳至

首頁
12345...8

尾頁

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

有冇人都係網上賣野可以分享下

複式洋房

我都想知

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

賣衫要入好多碼,又分季節,成本高
競爭好大,賺得好微

我只敢入D口水肩,紗巾 濕星嘢
無碼分,唔洗入甘多

男爵府

做緊,好辛苦,我仲要係返埋工....仲要無錢賺,有時得幾蚊件.....苦呀

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

好難, d買家成日以為來貨好平, 又時常比買家壓價, 又話收唔到貨, 你時其他賣家更平

男爵府

原帖由 熙媽咪 於 09-5-29 09:50 發表
好難, d買家成日以為來貨好平, 又時常比買家壓價, 又話收唔到貨, 你時其他賣家更平

totally agree...一係恐嚇你話唱衰你.....
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

公爵府

我以前都係賣家, 不過係賣化妝品呢d野, 都好agree你平人哋有時又更平呢個道理, 重要浪費時間回覆email, 寄貨, 入貨, 唔好講賣bb衫賺得少, 其他貨都一樣, 結果做左2年就唔玩喇~

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

你認唔認得我呀??

原帖由 babycoming 於 09-5-29 10:02 發表

totally agree...一係恐嚇你話唱衰你.....

男爵府

咦....亞b媽...認得呀 !!

男爵府

幸福黃太太 :
好身同感受,比人平,人地會比你更平,或惡意破壞你等等...仲有一樣,影相覆mail包野post野,超晒時間,仲要係....搵唔到食,我都考慮緊好唔好執鬼左佢........

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

你o係邊度sell呀??我想睇下你賣乜呀
今個月母親節先搵到4個位,有時分分鐘成個月都係得幾單

原帖由 babycoming 於 09-5-29 11:07 發表
幸福黃太太 :
好身同感受,比人平,人地會比你更平,或惡意破壞你等等...仲有一樣,影相覆mail包野post野,超晒時間,仲要係....搵唔到食,我都考慮緊好唔好執鬼左佢........ ...

男爵府

我都有係網上賣bb衫, 都好讚成大家個講法, 真係做野就超晒時, 但賺就賺得少少, 有時好似望天打掛咁, 得咯一兩單.

男爵府

最慘真係真心做,比心機去搵平野好野,打好Description 去介紹,真係用足晒心機咁想人人買到又平又好野,有時收到d客人讚同收到物品佢地好鐘意好開心返轉頭買自己會好開心,好似一種認同,但當遇到有騙子客人,或者有d眼紅人地既seller,專登攪事,或者有時郵寄唔係我地control到,遲左到又比人鬧到死,真係本住良心做,明明係寄左都比人鬧,建議佢地寄掛號又唔肯寄,但每次都貼左回郵又無彈轉頭,有時7日後佢先收到,但我都唔知點解會咁耐架嘛,都同左客人講明左因為郵寄不時我能控制需時2-7天不等,但有時真係比人鬧到個心都碎埋....真係想執鬼左佢算數,掛住做呢d又完全無時間理個女 >.<

伯爵府

好媽媽勳章

自古成功在嘗試, 妳地已經好叻架喇 ^^

禁止訪問

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係好難.... 因為太多人競爭, 價錢壓得好低, 搞來搞去都係賺得幾元

禁止發言

複式洋房

畀面勳章

我試過同1個媽咪買野.
郵局都唔知攪咩, 真係10日先收到.

公爵府

我以前係yahoo拍賣度賣野, 而家已經冇做喇~
ps 我係賣化妝品~

原帖由 B媽-Blue 於 09-5-29 11:10 發表
你o係邊度sell呀??我想睇下你賣乜呀
今個月母親節先搵到4個位,有時分分鐘成個月都係得幾單

男爵府

醒目開學勳章

正常無假期, 唔係星期日, 今日去郵局寄, 第二日一定收到!
有時好耐先收到, 應該係對方未寄囉!

首頁
12345...8

尾頁

跳至