婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

成日聽好多人講女人老咗就好易有尿滲問題,不過亦有聽過好多比我後生嘅女仔都有呢個問題,究竟係幾多歲開始會出現呢個問題?定抑或係有啲人有,有啲人唔會有?雖然我暫時未有呢個問題,不過仲有冇方法可以預防呢?

大宅

冇話幾多歲喎, 不過當然年紀越大同生過仔, 盆底肌既肌肉就好易鬆弛,越早預防就越好

複式洋房

shan21 發表於 20-5-19 09:49
冇話幾多歲喎, 不過當然年紀越大同生過仔, 盆底肌既肌肉就好易鬆弛,越早預防就越好 ...
平日keep住做多少少提肛運動 train up番盆底肌d肌肉
就冇咁易尿滲 不過就真係需要持之以恆先見效

別墅

serena.auyeung 發表於 20-5-20 11:02
平日keep住做多少少提肛運動 train up番盆底肌d肌肉
就冇咁易尿滲 不過就真係需要持之以恆先見效
...
我都聽人講過話超碼每日做百幾二百下,仲要起碼做幾個月先有用

複式洋房

tuffanylaill 發表於 20-5-20 16:57
我都聽人講過話超碼每日做百幾二百下,仲要起碼做幾個月先有用
都係嫁 做得耐又唔見成效 都會諗係咪真係有用 同唔知自己做既方法究竟岩唔岩 所以最後我都有做埋emsella
褲都唔使除 唔怕尷尬 淨係坐半個鐘
已經等於你做左成萬下提肛運動 好快就見效!!

男爵府

畀面勳章

serena.auyeung 發表於 20-5-21 10:20
都係嫁 做得耐又唔見成效 都會諗係咪真係有用 同唔知自己做既方法究竟岩唔岩 所以最後我都有做埋emsella
褲 ...

請問你去做一次大約幾$,在那做

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊