美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

步入中年,毛孔粗大,近年斑又出了,想做機,好怕俾sales hardsell,大家可有提議

男爵府

回覆樓主:

係,真係好怕hard sell, 我join了comxx 同Glycxx,每一次都sales,煩到嘔。成日迫住我要黑面或者唔理佢哋夾硬起身走。

男爵府

Sorry唔記得答樓主,有間主打單次收費,真係唔sell,不過呢度有JM話佢嘅機冇咁靚。我打pico,去班都ok,收毛孔佢話有效,但我未見到,不過我只係做左兩次。佢話有隻超級皮秒會更有效,但我未得閒試。

大宅

agroy 發表於 20-5-18 23:06
Sorry唔記得答樓主,有間主打單次收費,真係唔sell,不過呢度有JM話佢嘅機冇咁靚。我打pico,去班都ok,收 ...

我真係怕左hard sell,實在都中伏過,真係要好堅持,寧可去單次,唔對路最多無下次,麻煩你pm俾資料我

333s    發表於 20-5-20 10:04

男爵府

Paint 發表於 20-5-18 23:08
我真係怕左hard sell,實在都中伏過,真係要好堅持,寧可去單次,唔對路最多無下次,麻煩你pm俾資料我
...

Pm 了

男爵府

agroy 發表於 20-5-18 23:28
Pm 了

pls pm thx,

別墅

我個間係銅鑼灣冇乜sell,最近母親節優惠都完全無提,係我朋友去見到有張细细單張放咗係茶几先知。我做M22去淺層斑同電動微針收毛孔,so far幾好。

大宅

Paint 發表於 20-5-18 21:42
步入中年,毛孔粗大,近年斑又出了,想做機,好怕俾sales hardsell,大家可有提議
...

上個禮拜去skinmax試一次,我冇即刻買plan,話考慮下先,d sales都冇黑面同纏住我,我都諗緊join 唔join

公爵府

回覆樓主:

hardsell都唔緊要,最緊要有效。我做開其一間facial都hardsell, 無架,唔岩用就唔會買,計自己數,佢哋比人拒絕慣應該適應。

333s    發表於 20-5-20 10:08

公爵府

回覆樓主:

我做開另一間係中環laser,唔算hardsell, 套票用到尾二果兩次先會問續唔續,facial期間都好少sell野。

禁止訪問

象牙宮

SSSSMom 發表於 20-5-19 01:12
我個間係銅鑼灣冇乜sell,最近母親節優惠都完全無提,係我朋友去見到有張细细單張放咗係茶几先知。我做M22 ...

我對M22 有興趣, 你做了几次? 效果如何?
我想令皮膚均衡D, 毛孔 天生不粗糙

我主要看療效者, 有效, 不sale 我都會買..... 無效, 送要來做咩。。多說無用。
你在那里做。pm 也行。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Paint 發表於 20-5-18 23:08
...

我中伏過。 在BK 惡補了, 學醒目。 我是消費者, 你付出, 我得到效果, 不 sale 我都會照買。
你死不付出, 送我咩又咩, 有用不?。白痴。

說真的, 美容中心, 自己搞垮自己。
你想人地多幫親, 至少你要做令對方有效。 錢先會自然來的。此點都不明。

以前自己做買賣。 貨物+服務必需令對方滿意, 到位。 不然生意跑掉呀。人的心理都係一樣。
消費者唔係笨。笨也可能是一次, 第2次會聰明。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

connielee56 發表於 20-5-19 12:31
上個禮拜去skinmax試一次,我冇即刻買plan,話考慮下先,d sales都冇黑面同纏住我,我都諗緊join 唔join
...

黑面同纏住我,我 join 都費時。
笑容同纏住我, 無效, join 也無用。 消費者要效果。我會嘗試2次。決定。
有效, 不用迫, 我會主動 join。

第1次可能得, 第2次得, 才是真材实料。

你堅持做足, 我堅持送錢比你。 對等交易。我錯嗎?

理性討論交流者。

大宅

回覆 agroy 的帖子

我都想要資料, 請PM 我, THX

別墅

333s 發表於 20-5-20 10:08
我對M22 有興趣, 你做了几次? 效果如何?
我想令皮膚均衡D, 毛孔 天生不粗糙

打咗一次,一啲淺層斑無佐,膚色有白,我會再打

大宅

333s 發表於 20-5-20 10:22
黑面同纏住我,我 join 都費時。
笑容同纏住我, 無效, join 也無用。 消費者要效果。我會嘗試2次。決 ...

不過第一次試都係試感覺,我都想試下買plan做去斑,都岩既試真d,諗清楚先好決定

禁止訪問

男爵府

lingchu66 發表於 20-5-20 16:05
我做果間皮秒係用美國機,可以嫩膚收毛孔重點袪斑,而且出名唔hard sell
做左兩次D凹凸位改善左好多 ...

請問你去邊間?

大宅

回覆 Paint 的帖子

推薦蜂巢皮秒
做完皮膚變好左
又白又亮

可以淡斑
縮小毛孔
改善凹凸洞

我自己同朋友都試過
真係覺得好勁

真係好憎人hardsell⋯盡量問吓朋友有冇信得過嘅介紹