潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想入手,celine teen box好定 chanel hobo 好,邊個款冇咁易out 呀,thx

伯爵府

2020勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

papayau1118 發表於 20-5-19 07:28
想入手,celine teen box好定 chanel hobo 好,邊個款冇咁易out 呀,thx

chanel....

大宅

Chanel

子爵府

2020勳章

如果我我會揀Chanel

男爵府

2020勳章

Chanel

公爵府

2020勳章

Chanel

大宅

Chanel

複式洋房

我會簡Chanel

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

我會揀chanel, but not hobo

別墅

chanel except hobo

天珠殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會揀Chanel

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Chanel
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2020勳章

Celine box old design if compared with hobo

大宅

咁如果coco handle 同 affinity 呢?

伯爵府

2020勳章

Celine , 我自已唔鍾意hobo,Chanel暫時唔會買(有兩件未開箱用),再買袋會prefer Celine。而且買自己鍾意嘅,唔會追新款。

大宅

2020勳章

Chanel

別墅

papayau1118 發表於 20-5-19 17:07
咁如果coco handle 同 affinity 呢?

Coco handle

大宅

beehoneybee 發表於 20-5-19 17:28
Celine , 我自已唔鍾意hobo,Chanel暫時唔會買(有兩件未開箱用),再買袋會prefer Celine。而且買自己鍾意 ...

心儀邊個Celine?

伯爵府

2020勳章

sip594 發表於 20-5-20 12:32

心儀邊個Celine?

就正正是 teen box,不過,近幾個月用布袋,所有袋收起晒,無打算買新。

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
會揀Chanel
不過hobo本人覺得麻麻

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊