自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章

4大主要步驟︰

1.登記成為會員

2.連結煤氣帳戶號碼開立家庭帳戶

3.將「$50餐飲現金券」加入購物車後結帳

成功完成登記會即獲2,000積分,會員可以積分直接換領$50現券,或用作兌換其他禮品。

4.使用現金券

此外,煤氣公司又指,此現金券沒有消費金額或使用限制,每次使用之現金券數量不限,只需要於有效期內當現金使用;現金券適用於堂食及外賣均可,視乎不同餐廳安排而定。

使用期限
會員須於成功兌換電子券起的30天內到參與計畫之合作餐廳享用。

有無 JM 登記左,$50 要用幾多積分換 ?

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2646172/%E7%85%A4%E6%B0%A3%E5%85%AC%E5%8F%B8%E6%B4%BE$50%E7%8F%BE%E9%87%91%E5%88%B8%20%E6%95%99%E4%BD%A04%E6%AD%A5%E9%A0%98%E5%8F%96%20%E8%BF%91%E5%8D%83%E9%96%93%E9%A3%9F%E8%82%86%E9%81%A9%E7%94%A8%E3%80%90%E9%99%84%E5%9C%96%E6%96%87%E7%99%BB%E8%A8%98%E6%95%99%E5%AD%B8%E3%80%91

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

Ahky1033 發表於 20-5-19 17:35
4大主要步驟︰

1.登記成為會員

2000積分換

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

有好多唔同嘅嘢換,我換過staub飯碗,蛋撻王運動家等等嘅現金券,你去智能積賞網頁睇或download煤氣app la

sorry 我講緊中電,原來煤氣都有

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

用咁耐煤氣都唔知有野換,係咪新搞作?

子爵府

已登記,thx

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

回覆樓主:

已登記左50蚊既餐券

侯爵府

渴望的小魚 發表於 20-5-19 21:50
已登記左50蚊既餐券

我啱啱登記咗,請問知唔知有冇限食滿幾錢先用50元?

水晶宮

回覆 Ahky1033 的帖子

其實而家越嚟越少家庭用媒氣,因為電磁爐、電熱水爐都可代替,而且起碼不用比咩每月檢查費(好似18元一個月?)月月比,又不是月月檢查,一年比多成216元,不如交多二期電話費。屋企固網電話都越嚟越少人申請,人人都有手機。其實慳到的地方,好多人都會慳的。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

oceandeepsea 發表於 20-5-19 19:14
用咁耐煤氣都唔知有野換,係咪新搞作?
x2

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

邊度看看積分

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

點解我入左號碼和名之後,一直話我冇入到名稱,登記唔到

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

搵日研究下,積分應該同煤氣用量掛勾

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如係送50蚊餐券,我覺就無咩作用。
因為間餐廳尐野食都幾.............

上次我有幾佰蚊餐券送左畀人,人地都話早知唔去。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

首頁

尾頁

跳至