自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

尋日食牛一,可以用

男爵府

中電個個點儲分?糸咪交$ 用auto pay?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

allin 發表於 20-5-21 16:16
中電係勁正,換購價超抵,電磁爐加$60,果汁機加$90,上年仲免費換咗好多街市食品,今年就換10幾杯movenpic ...

請問中電登記左,係未以後都冇月結單寄屋企架啦?

子爵府

allin 發表於 20-5-20 22:58
我睇完都唔想登記,唔著數,人哋中電初初開始時,係送staub 碗吸引人開戶,之後又成日有減價貨品換,勁方便 ...

請問中電點登記,宜家登記仲有無Jetso,thx

別墅

竇漪房 發表於 20-5-19 17:47
有好多唔同嘅嘢換,我換過staub飯碗,蛋撻王運動家等等嘅現金券,你去智能積賞網頁睇或download煤氣app la
...

請問中電d分係點計??

男爵府

yanyan-mummy 發表於 20-5-31 09:33
請問中電登記左,係未以後都冇月結單寄屋企架啦?
我登記咗幾年喇,唔係好記得,係咪我自己登記電子帳單,定係一登記就自動變電子帳單,其實我覺得電子帳單仲方便,隨時都可以睇番舊帳單資料

男爵府

lcn2009 發表於 20-5-31 10:25
請問中電點登記,宜家登記仲有無Jetso,thx
一登記就送分,之後每張帳單又有分,最早期申請係有staubs 碗送,上年見過佢喺領展街市門口宣傳過,送街市食品,宜家疫情,應該唔會有街站額外禮物

男爵府

lovely_princess 發表於 20-5-31 04:36
中電個個點儲分?糸咪交$ 用auto pay?
每張單自動送分,交錢冇限制,我用pps

首頁

尾頁

跳至