美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

HAPPY_YY 發表於 20-5-20 14:20
打左五次 斑都係仲係到。。。只係淡左小小 。。。一般要打幾次先甩晒?

別再打了, 打其它吧。 淡左少少? 好過反黑。有可能打不夠足量。不到位。
不到位, 效果自然少少。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

wongying0326 發表於 20-5-20 17:50
我打彩光,5次都冇晒

你打 CPL? 在那里打?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

MAMARI 發表於 20-5-21 17:22
回覆 HAPPY_YY 的帖子

我打左7次,其中4次1064,1次起焦。2次pico,斑還深左添。cosxxx個consult 還一直sel ...

好多美容中心 。真系當人傻既。

5次可以清, 故意在第四次, 其它地方弄 深左, 然后要你再來个5次。

難道留住客是用那手般??

理性討論交流者。

象牙宮

HAPPY_YY 發表於 20-5-20 17:57
咁勁 我打彩光 直頭冇反應

你也打過彩光?

理性討論交流者。

禁止訪問

伯爵府

333s 發表於 20-5-22 20:49
你也打過彩光?

5-6年前打過十幾次 用左一年時間 一點都冇淡 ,打pico 五次有5成淡 但好似好難甩晒
開開心心又一天

禁止訪問

伯爵府

lingchu66 發表於 20-5-28 11:10
打5次有5成淡,甘會唔會同上面jm講既一樣打到第10次就甩得哂

希望啦
開開心心又一天

子爵府

HAPPY_YY 發表於 20-5-20 14:20
打左五次 斑都係仲係到。。。只係淡左小小 。。。一般要打幾次先甩晒?
我打過PICO, 無用, 反而去斑膏仲有用..去到7~8成.

伯爵府

Fiona_yy 發表於 20-5-28 12:18
我打過PICO, 無用, 反而去斑膏仲有用..去到7~8成.

邊隻?我用緊mela cream
開開心心又一天

子爵府

HAPPY_YY 發表於 20-5-28 12:35
邊隻?我用緊mela cream

呢支, 我用緊第二支喇

大宅

Fiona_yy 發表於 20-5-28 12:18

我媽咪都係一樣

大宅

回覆 Fiona_yy 的帖子

請問系哪裡可以買到?

子爵府

MAMARI 發表於 20-5-30 16:02
回覆 Fiona_yy 的帖子

請問系哪裡可以買到?

有十字的藥房

複式洋房

MAMARI 發表於 20-5-21 17:22
回覆 HAPPY_YY 的帖子

我打左7次,其中4次1064,1次起焦。2次pico,斑還深左添。cosxxx個consult 還一直sel ...

我都係cosxxx,打左3次laser faical(其中2次結焦)同2次pico,「權骨」上的斑淡左好多,而家加埋仲有5次,早知join 5次就算。

初時join真係唔sell㗎,上次開始”鵝”多左,要加保濕treatment,不過唔算chur,都易甩身。不過疫症期間就停左冇去了

象牙宮

fayeyee 發表於 20-5-30 22:57
我都係cosxxx,打左3次laser faical(其中2次結焦)同2次pico,「權骨」上的斑淡左好多,而家加埋仲有5次, ...

你 join 10次?

幾錢? 还有5次可以轉其它或 做保養。

理性討論交流者。

象牙宮

Fiona_yy 發表於 20-5-28 12:48
呢支, 我用緊第二支喇

TRI-LUMA(fluocinolone acetonide, hydroquinone, tretinoin)cream, 0.01%/4%/0.05% for topical是一种
治疗短期或间歇性中度及重度黑斑病的特效药,安全有效,疗效非常显著,使用8个星期,还你亮丽容颜。

TRI-LUMA CREAM 30G/TUBE(复合氟轻松/氢醌/维甲酸霜乳霜 ...

我用 fluocinolone 效果不是很明顯。

理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 20-5-30 23:16
你 join 10次?

幾錢? 还有5次可以轉其它或 做保養。

5次pico n 5次laser facial
我再揀會先join 5次其中一樣,如果未清晒先再join(等荷包冇咁傷~)。其實做完5次我都收貨,算好有效果

首頁

尾頁

跳至