想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
hiuyanc 發表於 20-5-20 17:52
最近發覺先生有性功能障礙, 曾經食過偉哥但最後都唔能夠射精, 而且偉哥副作用太大搞到先生身體好不舒服。簡 ...

我同我老公check過晒雙方都無問題
仁安做咗2次iui失敗
轉戰台灣做咗1次ivf成功
依家孖女2個月大

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 tingting428 的帖子

既然2個都冇問題 點解2次IUI都失敗既???
仁安你睇邊個醫生? 係咪佢幫唔到你呀?

你台灣係邊間做? 係咪上年做? 當時做左幾錢?

大宅

hiuyanc 發表於 20-5-20 17:52
最近發覺先生有性功能障礙, 曾經食過偉哥但最後都唔能夠射精, 而且偉哥副作用太大搞到先生身體好不舒服。簡 ...

唔好浪費時間及金錢,直接ivf

複式洋房

2020勳章

hiuyanc 發表於 20-5-25 11:11

既然2個都冇問題 點解2次IUI都失敗既???

真係無得解釋點解會失敗
仁安睇周醫生,已經做晒應該要做既野

之後去台灣搵王家瑋做ivf
放鮮胎 一次搞掂
計過total 做咗3萬8 (不計住宿機票洗費)
係無計錯 反覆計咗好多次
唔知點解咁平

複式洋房

你邊年去台灣做架?
我只係識送子鳥同台中X盛 哈哈哈XD
真係好平!!!

BTW 我都BK左仁安周醫生 6月初診~

複式洋房

2020勳章

hiuyanc 發表於 20-5-25 11:59

你邊年去台灣做架?

上年7月放胎

複式洋房

真係好平~~~
恭喜哂你呀!!!

如果香港唔得 可能都要諗下台灣LU...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊