自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

kenyuen 發表於 20-5-20 20:56

睇唔明你張單,你買的護髮素及沐浴露買三送一點解冇減,反 ...

三包濕紙巾同凡士林潤唇膏都喺10蚊,哩四件貨喺一set。如果我唔喺要湊夠100減30,其實最抵喺應該分單,同價錢的8件12蚊就可以減2件,

男爵府

畀面勳章

tracy0927 發表於 20-5-20 21:20
三包濕紙巾同凡士林潤唇膏都喺10蚊,哩四件貨喺一set。如果我唔喺要湊夠100減30,其實最抵喺應該分單,同 ...

明白,即時同我扣減最平嗰幾件一樣,sales都問過我分單定唔分單,計過數唔分單貴$6, 但要夾單過$100扣$30,都係唔分單買,我都2日買咗呢堆貨品,有啲用咗現金券及恆生卡買

子爵府

kenyuen 發表於 20-5-20 21:40
明白,即時同我扣減最平嗰幾件一樣,sales都問過我分單定唔分單,計過數唔分單貴$6, 但要夾單過$100扣$30 ...

我第一日已經登記左,但日日都唔記得去買,今日先突然諗起去買

珍珠宮

回覆樓主:

我買完減咗30蚊但係唔明點解唔可以加一蚊換濕紙巾 個職員話只可以二選一 , 但係優惠條款就寫住減30蚊及一蚊換購

子爵府

_candy_ 發表於 20-5-20 23:30
我買完減咗30蚊但係唔明點解唔可以加一蚊換濕紙巾 個職員話只可以二選一 , 但係優惠條款就寫住 ...

唔喺二選一,佢自己都未搞清楚,我喺埋完單店員問我用唔用一蚊換購,佢好好人

珍珠宮

tracy0927 發表於 20-5-20 23:34
唔喺二選一,佢自己都未搞清楚,我喺埋完單店員問我用唔用一蚊換購,佢好好人
...

我頭先買咗佢話只可以二選一 佢話部機做唔到個優惠 聽日拎返張單再落去問下先

子爵府

_candy_ 發表於 20-5-20 23:35
我頭先買咗佢話只可以二選一 佢話部機做唔到個優惠 聽日拎返張單再落去問下先 :igi ...

聽日問到都應該做唔返了

珍珠宮

tracy0927 發表於 20-5-20 23:37
聽日問到都應該做唔返了

無法啦 頭先個職員堅持做唔到 , 今日又last day

大宅

tracy0927 發表於 20-5-20 19:09
我啱啱用另一個account仲登記到啊!你再試下

Thanks, 係我之前唔識按,以為無制按唔到個coupon 出來,不過後尾去到鋪頭睇poster 都學識咗,唔該晒你。但最後睇唔啱野,都係無買到,anyway. 唔該晒

子爵府

LPF 發表於 20-5-20 23:47
Thanks, 係我之前唔識按,以為無制按唔到個coupon 出來,不過後尾去到鋪頭睇poster 都學識咗,唔該晒你。 ...

我本來都諗住冇嘢買,後來又唔抵得咁平,C9心態唔好蝕

別墅

Too late to see your post ... 完全唔記得今日係最後一日🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

水晶宮

bubu2910 發表於 20-5-20 19:24
$12咁平,我之前買$19.90已覺得好平,不過唔知間間有貨
所以我見到即買。到第二日比人買晒!即36元有4支720毫升!抵到極。

水晶宮

tracy0927 發表於 20-5-20 23:56
咁沖涼或洗頭,可以保存2-3年。我屋企一個月用一支一公升淋浴液!

水晶宮

tracy0927 發表於 20-5-20 23:34
...
係,我那邊個收銀女仔好好人,問我加不加一元cash dollar換濕紙巾。話好啦!即刻換比我。

男爵府

Astra00 發表於 20-5-21 13:57
所以我見到即買。到第二日比人買晒!即36元有4支720毫升!抵到極。

好抵,我好鐘意佢原味那隻香味?

水晶宮

kenyuen 發表於 20-5-20 21:40
明白,即時同我扣減最平嗰幾件一樣,sales都問過我分單定唔分單,計過數唔分單貴$6, 但要夾單過$100扣$30 ...
其實已經好抵,平過話萬o 99元送咩咩咩。直接件貨平仲好啦!

男爵府

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 BK Milk勳章

tracy0927 發表於 20-5-20 18:18
抵到爛,重到死

多謝通知!昨晚放工即去了!

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Astra00 發表於 20-5-21 13:57

這款沖涼是那裏製造

大宅

開心吸收勳章

占妹 發表於 20-5-21 16:35
這款沖涼是那裏製造

China

男爵府

BK Milk勳章

tracy0927 發表於 20-5-20 23:56

oh, 忘記左用

首頁