自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

公爵府

lyh80115 發表於 20-5-22 11:17
joybuy.com係京東海外版,内地jd.com一樣有得減,我前幾日都減到。
哦。。。原來係咁,謝謝提醒。

別墅

lyh80115 發表於 20-5-21 12:04
另有銀聯優惠,60減8美元,先登記,夠數自動減,約427減57人仔。京東、iherb、日本城等等都得,每卡5次,玩 ...

銀聯用信用卡嗎?我覺得我次次都唔識玩銀聯d活動。可唔可以話我知點整到呢個優惠?剛剛用中銀卡登記同埋比錢,但係東京系邊個位可以填銀聯信用卡位置呢?

翡翠宮

candysosdog 發表於 20-5-22 13:45
銀聯用信用卡嗎?我覺得我次次都唔識玩銀聯d活動。可唔可以話我知點整到呢個優惠?剛剛用中銀卡登記同埋比 ...

信用卡或預付卡如Tap&go,提款卡未必得

別墅

lyh80115 發表於 20-5-22 13:56
信用卡或預付卡如Tap&go,提款卡未必得

後來我睇活動話要中國發行的銀聯卡,我都有登記,不過比錢後唔見有的減。 我登記左。唔知咩問題。

翡翠宮

candysosdog 發表於 20-5-22 14:05
後來我睇活動話要中國發行的銀聯卡,我都有登記,不過比錢後唔見有的減。 我登記左。唔知咩問題。 ...

快手取消訂單

翡翠宮

後來我睇活動話要中國發行的銀聯卡,我都有登記,不過比錢後唔見有的減。 我登記左。唔知咩問題。 ...

就喺英文版面條link登記,不要先轉cn中文
https://m.unionpayintl.com/cardholderServ/serviceCenter/wap/merchant/ff808081708b43bd0170e6395f670180?type=1

翡翠宮

即係大陸卡喺中文版面link登記;非大陸卡,即係香港卡喺英文版面link登記。

別墅

lyh80115 發表於 20-5-22 14:15
即係大陸卡喺中文版面link登記;非大陸卡,即係香港卡喺英文版面link登記。
...

竟然系甘樣

琥珀宮

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-5-21 13:15
港澳會場掃落少少就見到,入去見右上角分享有禮物標誌,分享一下就有券收。另外海外會場有張50運費券並不 ...

請問點先搵到呢頁呀?

伯爵府

lyh80115 發表於 20-5-22 10:51
仲每日攞到¥26運費券,夾埋幾日一齊用的話,滿¥99買十幾kg都得!

請問26蚊運費卷在哪裏找到?昨天跟你在設定轉去中国港澳,今天的首頁還是主會埸不是港澳會埸

翡翠宮

littlesister 發表於 20-5-22 17:10
請問點先搵到呢頁呀?

就係首頁「不負每一份熱愛」宣傳頁,見唔到下拉刷新一下。app要設為港澳區,喺賬户設置→通用→切换站点。

翡翠宮

Ocean419 發表於 20-5-22 17:27
請問26蚊運費卷在哪裏找到?昨天跟你在設定轉去中国港澳,今天的首頁還是主會埸不是港澳會埸
...

看51樓

侯爵府

我想買飲品,但只係75元,唔知點買搭乜先可以免運費,想買嘅唔係加埋超重就係夠重唔夠免運費

男爵府

醒目開學勳章

lyh80115 發表於 20-5-22 00:21
https://m.unionpayintl.com/cardholderServ/serviceCenter/wap/merchant/ff808081708b43bd0170e6395f6701 ...

再想請教,我已登記 ,請問係咪用云閃付付款就可以,謝謝

翡翠宮

八媽 發表於 20-5-22 18:07
我想買飲品,但只係75元,唔知點買搭乜先可以免運費,想買嘅唔係加埋超重就係夠重唔夠免運費 ...

今晚12點,喺香港會場進入「海外會場」,右上角分享一下,就有¥20運費券,用埋包多3kg左右。因為每日限量,所以最好凌晨攞咗先瞓啦。

翡翠宮

ng 發表於 20-5-22 18:07
再想請教,我已登記 ,請問係咪用云閃付付款就可以,謝謝

APP付款可以用雲閃付、apple pay、huawei pay等綁定銀聯卡付款;

或者網頁版收銀台揀「中国银联」,填卡號等資料付款或以任何支援銀聯二維碼嘅apps掃右上角二維碼。

男爵府

醒目開學勳章

lyh80115 發表於 20-5-22 21:23
APP付款可以用雲閃付、apple pay、huawei pay等綁定銀聯卡付款;

或者網頁版收銀台揀「中国银联」,填卡 ...

成功咗 慳番五十幾蚊人仔,唔該曬您

翡翠宮

ng 發表於 20-5-22 21:41
成功咗 慳番五十幾蚊人仔,唔該曬您

我昨晚都有落單,¥110,用Mastercard付款都有¥10平

男爵府

醒目開學勳章

lyh80115 發表於 20-5-22 21:43
我昨晚都有落單,¥110,用Mastercard付款都有¥10平

我今次買滿499,先減50再扣銀聯56

翡翠宮

ng 發表於 20-5-22 21:45
我今次買滿499,先減50再扣銀聯56

識玩喎

再講多少少用券竅門,我昨晚主要買食品,有張229減40限品類券。你見門檻¥229好似好多,其實唔難凑,我玩199減100,撳入去圖中圈住位置揀夠199即減100,再另外買咗三十幾蚊食品就用到張券減40,因為用券門檻係以滿減前計。

另外呢隻金龍魚麵好得,有機會買包試下: https://u.jd.com/T7FMaR

首頁
12345...10

尾頁

跳至