影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我都睇到24集了
仲係唔和好
一個誤會後,又再爆抄襲
比人屈但又未去搵真相
加插煩媽搵風水師又再遇宋凜
又再鬧鬧鬧
算啦,48集言情劇都預咗會拖
幾個角色都要加戲係咁架喇
唯有飛住睇

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Rosepudding 發表於 20-6-4 11:34
全套劇最唔鍾意同最唔想睇就係秦清同五三果段,D戲份太多,我依家所飛左佢地果段。
...

呢對直頭討厭

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-6-4 11:44
我都睇到24集了
仲係唔和好
一個誤會後,又再爆抄襲
劇情真係有D拖, 來來去去都係屈女主係小三, 抄襲....好煩厭..
秦清同53又係悶的一對..秦清D衫件件都好似加大碼.
反而男主同妹既互動幾好笑.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

第28 集, 男女主角關係終於有點起色....

公爵府

folloni 發表於 20-6-5 12:30
劇情真係有D拖, 來來去去都係屈女主係小三, 抄襲....好煩厭..
秦清同53又係悶的一對..秦清D衫件件都 ...

係囉,劇情就係咁煩
我飛左好多秦清同女主阿媽果到
好悶,有點想跳

男爵府

tpyjasmine 發表於 20-6-5 21:45
係囉,劇情就係咁煩
好悶,有點想跳

之前個d曖昧反而仲甜

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 20-6-5 21:45
係囉,劇情就係咁煩
好悶,有點想跳

我都係勁飛住睇

大宅

回覆樓主:

最近幾集好sweet呀!期待沙發吻…

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bluebell22 發表於 20-6-9 06:57
最近幾集好sweet呀!期待沙發吻…

最近幾集甜還甜,但阿媽好煩,一見佢出場就飛,真係頂唔順。仲有秦清,成日話分手,都唔知自己想點,而家又加多對霍晨東沈培培
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

folloni 發表於 20-6-5 12:30
秦清同53又係悶的一對..秦清D衫件件都 ...

我都係鐘意睇洛洛
開始悶太多集

公爵府

回覆樓主:

真心, 跳住睇, 比想像中悶和拖.....

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

宋總不是有第三者呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

睇到周放流感入醫院,咁啱五三又係喎,仲要咁啱對面病房,奇就奇在男女病人唔係分層分區,流感係會傳染,但住普通病房,探病嘅自出自入,病人可以周圍走~

都唔知佢可以點拖,男女主係幾有CP感,幾自然,但周邊配角幾無聊,唔明點解D阿媽係都要介入仔女感情生活,仲要去到都幾滋擾果種,半夜三更去查岡,痴線架。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至