自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

請問有冇jm已經員SPT Mask取了貨?品質OK嗎?
我的取貨紐延遲了,未見過實貨,唔知員唔買中童好(已抽中籤)。

珍珠宮

我第4組取左貨, 已用左10個, 都OK呀, 見人話條耳繩易甩, 我戴成日都又冇甩喎

wcpcelia    發表於 20-5-25 11:34

大宅

陪月勳章

fanny590 發表於 20-5-22 11:05
我第4組取左貨, 已用左10個, 都OK呀, 見人話條耳繩易甩, 我戴成日都又冇甩喎

是不是裡外都白色?

珍珠宮

muimui5 發表於 20-5-22 11:07
是不是裡外都白色?

外面藍色

wcpcelia    發表於 20-5-22 14:49

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我等緊收貨!
我感覺有班YC要唱衰人⋯⋯

若要人不知 唔好咁低B !  : P

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我第7組,都未有聲氣,好咗唔急用,唔會退,等緊消息!

伯爵府

請問去邊到知自己咩組? 上佢地網頁,成日都話 System update in progress

大宅

陪月勳章

Danjunior 發表於 20-5-22 12:43
請問去邊到知自己咩組? 上佢地網頁,成日都話 System update in progress

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=125440429070170&id=106051391009074
你試吓依個link,要輸入你確認購買email上的編號。

水晶宮

我都拎咁其中一批, c6用緊, 我都有用過, ok架, 檢查過耳帶無問題

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

DonnieBB 發表於 20-5-22 13:19
我都拎咁其中一批, c6用緊, 我都有用過, ok架, 檢查過耳帶無問題

我第6組,等緊email,想問戶外戴焗嗎?可能俾阿女返學用。

水晶宮

goo_littlebb 發表於 20-5-22 13:49
我第6組,等緊email,想問戶外戴焗嗎?可能俾阿女返學用。

之前天氣熱,但唔太濕, 尚算ok .

但好似今日咁濕度高, c6話焗,
我戴開印尼罩, 平時覺得呼吸暢順, 今日都覺得焗。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

DonnieBB 發表於 20-5-22 23:01
之前天氣熱,但唔太濕, 尚算ok .

但好似今日咁濕度高, c6話焗,

Thank you!
咁我可能留啲口罩工廠俾女返學用,之前戴過唔焗。

男爵府

回覆 muimui5 的帖子

hi, 我剛拿了,質量很好, 接位緊接,但比起我用開的都有點兒厚, 現在的天氣用,已感到有點焗到出汗

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我第5組,已用了 10個,無斷耳帶,質素唔錯,無臭味,戴得幾舒服

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

最想知耳橡根會唔會偏緊,因我先生以前用日本的就好好地,而家用其他本地就成日話箍到耳仔好痛,呢隻第十組要遲個幾月先有,又唔知緊唔緊

伯爵府

iki 發表於 20-5-24 00:06
最想知耳橡根會唔會偏緊,因我先生以前用日本的就好好地,而家用其他本地就成日話箍到耳仔好痛,呢隻第十組 ...

比起日本,係冇咁舒服
但冇東南亞咁差
條橡根有足夠彈性,唔似東南亞條橡根咁緊

首頁

尾頁

跳至