懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
今次第2 胎,第一胎36w 生。
唔知圖中係啡定黃,比平時深色
上星期私家照已經落左2/5 盤喇,咁既色洗唔洗入院睇呀,不過完全無陣痛呀

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 yan0316 的帖子

你到左35週已經足月啦!你仲猶豫d咩?你咁既情況,你更係要去醫院啦⋯有咩事起碼有醫生同護士睇住⋯唔洗估估下⋯更加唔好上黎問人⋯因為呢度無人有專業意見,同埋呢度無醫生👨‍⚕️同護士。

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
viann_655665 發表於 20-5-22 23:10

你到左35週已經足月啦!你仲猶豫d咩?你咁既情況,你更係要去醫院啦⋯有咩事起碼有醫 ...

37週先係足月喎

複式洋房

yan0316 發表於 20-5-22 21:20
今次第2 胎,第一胎36w 生。
唔知圖中係啡定黃,比平時深色
上星期私家照已經落左2/5 盤喇,咁既色洗唔洗入 ...

睇睇好啲 可能係念珠菌

別墅

你岩⋯不過咁既情況都去左醫院先⋯唔知流啡定咩原因⋯

大宅

回覆樓主:

覺得似分泌
樓主陣痛左未?第二胎產情會快哦

別墅

siuting91 發表於 20-5-23 14:48
覺得似分泌
樓主陣痛左未?第二胎產情會快哦

今日見完私家產科,佢話係好淺啡色, 唔洗入院住。我都係等見紅or 陣痛or 穿水先再入院喇

別墅

無咩事就好啦!總之自己小心⋯留意下生產情況⋯祝你和bb健康快樂^^

別墅

發表於 前天 07:35 |顯示全部帖子
viann_655665 發表於 20-5-23 21:51

無咩事就好啦!總之自己小心⋯留意下生產情況⋯祝你和bb健康快樂^^ ...

多謝你。今日開始有d 啫喱狀分秘喇,應該好快生得

複式洋房

發表於 前天 22:16 |顯示全部帖子
yan0316 發表於 20-5-24 07:35
多謝你。今日開始有d 啫喱狀分秘喇,應該好快生得

媽媽加油呀

別墅

發表於 昨天 03:31 |顯示全部帖子

好期待同恭喜你你^^祝你和bb身體健康,一家人開心幸福快樂^^恭喜恭喜^^

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊