潮流時尚

跳至
[手袋] H mini Lindy

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
英國官網有mini Lindy , 轉頭就比人買咗lu.

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

果herbag都係特別版,入得過。

男爵府

2020勳章

今晚咁多靚野

wcpcelia    發表於 5 天前

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

有些都係上次d貨,其實係咪佢個網有問題,乜都話darn internet.

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

babygingerbread 發表於 20-5-23 00:58

Herbag好靚呀

大宅

2020勳章

babygingerbread 發表於 20-5-23 00:58

請問點樣集運㗎?

大宅

畀面勳章

又成功加到個Lindy去cart wor, 買唔買得過呢?

大宅

babygingerbread 發表於 20-5-23 20:13

買得過,平香港咁多,又唔使配貨

男爵府

我之前都係官網買咗,同size,etoupe,金扣.😚

子爵府

babygingerbread 發表於 20-5-23 20:13

買啦,我上次買隻馬仔都就到香港(emoji)(emoji)
美國H買極都買唔到(已用美國地址加美國信用卡)英國就次次都得(emoji)
Regards,
Flipflop

別墅

可以share 點寄回香港嗎?

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
flipflop 發表於 20-5-23 20:52
美國H買極都買唔到(已用美國地址加美國信用卡)英國就次 ...

係咪要用英國地址定係可以直接寄嚟hk?

子爵府

sparklylemon 發表於 20-5-24 14:25
係咪要用英國地址定係可以直接寄嚟hk?

英國地址
Regards,
Flipflop

大宅

flipflop 發表於 20-5-23 20:52
美國H買極都買唔到(已用美國地址加美國信用卡)英國就次 ...

我又ok喎!三月時買2424- 29都可以。

wcpcelia    發表於 5 天前

子爵府

2020勳章

男爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
jenniferK 發表於 20-5-23 01:02
果herbag都係特別版,入得過。

請教 點睇佢係特別版?

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
vivi_C 發表於 20-5-25 12:45
請教 點睇佢係特別版?

睇spec和平時賣開果d有咩唔同。留意得多就會知。Herbag有時玩下金扣,黑扣,印花,防水布呀呢d出得好了。呢個係藍扣,之前未見過。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊