自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2020勳章

近年俄羅斯電影起步,香港亦開始引入不少俄片供香港觀眾接觸,之前睇過科幻、驚慄題材,有冇興趣挑戰下俄式情色電影呢?最新一齣《飢俄人妻》(Fidelity),上年底在當地上畫時,被指觸及當地電影尺度底線,引人入勝。

上映日期︰64

女主角是婦科醫生,跟劇團演員老公一直恩愛,直至老公開始冷待她的性需求。

故事由兩夫妻的性生活開始,任職婦科醫生的LenaEvgeniyaGromova 飾),與老公SergeyAleksandr Pal 飾)結婚多年,初相識時激情無限,往往打得火熱。可惜時間一久,二人的慾火逐漸冷卻,特別是老公表演更加令人難受,太太多次主動調情都被拒,寂寞難耐。直至一日,Lena無意中看到老公的電話短訊,懷疑他與同劇女演員偷情,似乎一切謎底經已解開。

激烈場面在上畫時成為熱話。

這個短訊,令Lena怒火中燒,決定要以行動報復,從此拋開道德枷鎖,主動向陌生男人投懷送抱,於床上發洩積存下的性慾。不過縱慾過後,Lena發現都無法填補心靈空虛,最後決定放下心結,嘗試與老公修補關係,希望可以恩愛如昔。只是凡走過必留下痕跡,同一時間網上有人控訴Lena是淫蕩女醫,專門勾引病人老公,這個抽身離去是否已經太遲?

youtube

估唔到香港都可以睇到俄羅斯片!

公爵府

我覺得現實都有呢啲case ,
當然未必咁濫,
只係結婚有番咁多年,
唔通仲日日激咩
所以有七年之癢呢句說話,

水晶宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

櫺囹桼 發表於 20-5-23 07:42
近年俄羅斯電影起步,香港亦開始引入不少俄片供香港觀眾接觸,之前睇過科幻、驚慄題材,有冇興趣挑戰下俄 ...

有啲似韓劇“夫妻的世界”

民房

究竟我是誰 發表於 20-5-23 07:57
有啲似韓劇“夫妻的世界”

我都係立即諗起呢套

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 櫺囹桼 的帖子

有興趣睇呀!多謝介紹。

男爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

網上免费有得睇咁好

民房

回覆樓主:

期待

子爵府

2020勳章

yuenloklok1 發表於 20-5-23 08:39
網上免费有得睇咁好

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

多謝介紹。
我都唸<<起夫妻的世界>>,好類同

水晶宮

2020勳章

咁似太X個老闆同老婆

男爵府

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊