懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

想搵張耀昌醫生產檢
佢係咪無得照結構?
有無T21?

黃建新醫生有無人試過?細心嗎?

複式洋房

safety_rabbit 發表於 20-5-23 07:56
想搵佢產檢
佢係咪無得照結構?
有無T21?

我睇緊張醫生,係佢到做nifty pro,但佢冇做結構,要另外出去搵醫生,佢好忙,我當時10週約要等到13週先有得見

洋房

ac9111 發表於 20-5-23 08:43
我睇緊張醫生,係佢到做nifty pro,但佢冇做結構,要另外出去搵醫生,佢好忙,我當時10週約要等到13週先有 ...

照結構t21張醫生都無,
即係要搵第二個醫生,
唔係張醫生由頭到尾跟會唔會無咁好?

別墅

張耀昌好好,有個句講個句,夠實際又平係部機舊同無3D,有問必答,會幫你諗點慳錢到而家35週佢都仲叫我返公立生叫我唔好落訂住。講野細聲啲同快。

複式洋房

safety_rabbit 發表於 20-5-23 10:13

照結構t21張醫生都無,

唔會,唔係個個產檢醫生都會照結構,我係出面照完結構再攞報告比張醫生睇就ok

洋房

Lulu8000 發表於 20-5-23 12:40
張耀昌好好,有個句講個句,夠實際又平係部機舊同無3D,有問必答,會幫你諗點慳錢到而家35週佢都仲叫我返公 ...

我搵到d comments都係咁講 :)

洋房

ac9111 發表於 20-5-23 15:12
唔會,唔係個個產檢醫生都會照結構,我係出面照完結構再攞報告比張醫生睇就ok

...

明白!!謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊