想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
5月4日突然肚勁痛宮縮。入左急症。bb當時係14w2了,等緊時已經痛到大出血。上到病房。醫生插鴨嘴已經即刻排左好多血同bb同胎盤出黎,住左一晚。隔日照超聲波。話仲未清。我諗住想比時間自己排清下。唔想做手術。醫生就安排左兩星期後覆診。20.5覆診照陰超。話仲有組織未排。同上次差唔多。之後隔日入院 。選擇左塞藥流。但塞左一日。都無咩痛。只係輕微有少少野咬甘既痛。即日出院。依家過左一晚。無流血無咩陣痛。公立安排左三星期後先有得覆診。依家都唔知可以點好。 。成件事。好似點都唔完甘。。。

大宅

2020勳章

happypoyi 發表於 20-5-23 10:36
5月4日突然肚勁痛宮縮。入左急症。bb當時係14w2了,等緊時已經痛到大出血。上到病房。醫生插鴨嘴已經即刻排 ...

隔左咁耐都未清乾淨,有機會發炎,有冇考慮去私家?

別墅

happypoyi 發表於 20-5-23 10:36
5月4日突然肚勁痛宮縮。入左急症。bb當時係14w2了,等緊時已經痛到大出血。上到病房。醫生插鴨嘴已經即刻排 ...

有無考慮下中藥排?

洋房

其實我都想問問。睇中醫係咪都可以排到組織架?惡露同組織係咪同一樣野黎?

依家塞完藥連少少血少少痛都無。。
其實小產完兩個星期都未攪掂。但應該無發燒無痛應該無感染

係驚會唔會拖得太耐。個子宮埋左口。仲煩。。

睇中醫我都想架。你地有無介紹呀?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊