潮流時尚

跳至
[時裝] H輕盈草帽

首頁

尾頁

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

上個月想買頂帽方便同小朋友去沙灘,本身有興趣買闊邊草帽,落到舖時SA就推薦埋呢款輕盈版,佢話闊邊草帽全年都有貨,但輕盈版就唔係成日返貨,建議我買咗輕盈版先。買完第二日就同小朋友去咗沙灘,真係幾好用

wcpcelia    發表於 5 天前
ada0707    發表於 5 天前
Cheuk2012    發表於 7 天前
clara_324    發表於 7 天前
clara_324    發表於 7 天前

大宅

2020勳章

ChristyHayden 發表於 20-5-23 13:38
上個月想買頂帽方便同小朋友去沙灘,本身有興趣買闊邊草帽,落到舖時SA就推薦埋呢款輕盈版,佢話闊邊草帽全 ...

正吖我頭大,都覺得這種款方便啲

大宅

ChristyHayden 發表於 20-5-23 13:38
上個月想買頂帽方便同小朋友去沙灘,本身有興趣買闊邊草帽,落到舖時SA就推薦埋呢款輕盈版,佢話闊邊草帽全 ...

Congrats Christy又入手到好嘢 呢頂how much?

大宅

I got the same, it’s good one!!!

別墅

coffee_meow 發表於 20-5-23 14:05
正吖我頭大,都覺得這種款方便啲

Go go go~ 買得過呀~

別墅

marronc 發表於 20-5-23 14:22

Congrats Christy又入手到好嘢 呢頂how much?

$2900~
無論個款定個價錢都好吸引~

別墅

Supremewayforwa 發表於 20-5-23 15:03
I got the same, it’s good one!!!

Give me five~有知音人真好!
官網唔見有,所以我唔知有呢個款,好在SA介紹畀我,真係好好戴又好方便!

大宅

ChristyHayden 發表於 20-5-23 15:08
Give me five~有知音人真好!
官網唔見有,所以我唔知有呢個款,好在SA介紹畀我,真係好好戴又好 ...

我上次去攞 Kelly to go 時,在舖見到買的,因為好啱夏天用,香港依家夏天咁長,好多時都用到(emoji)

珊瑚宮

2020勳章

回覆 ChristyHayden 的帖子

Very nice

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

Cheuk2012 發表於 20-5-23 23:50
回覆 ChristyHayden 的帖子

Very nice

Thanks~thanks~

大宅

ChristyHayden 發表於 20-5-24 10:18
Thanks~thanks~

我無戴開帽,但宜家香港夏天越嚟越熱,我又極怕熱,買頂旁身都好

別墅

marronc 發表於 20-5-24 10:37
我無戴開帽,但宜家香港夏天越嚟越熱,我又極怕熱,買頂旁身都好
...

我之前同你一樣無戴開帽,不過因為鐘意幫小朋友影相,擔住把遮對手會好唔方便,所以都係決定買頂帽。
頂冒買完後暫時用過一次,係滿意的,你都去揾你個幫得手的SA試吓啦~

大宅

ChristyHayden 發表於 20-5-24 11:46
我之前同你一樣無戴開帽,不過因為鐘意幫小朋友影相,擔住把遮對手會好唔方便,所以都係決定買頂帽。:fort ...

SA放假,荷包暫時安全

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
marronc 發表於 20-5-24 11:52
SA放假,荷包暫時安全

SA可能畀你上半年抖抖,小休幾日就踏入下半年,到時再接再厲再嚟過

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
ChristyHayden 發表於 20-5-25 00:09
SA可能畀你上半年抖抖,小休幾日就踏入下半年,到時再接再厲再嚟過
...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊