在職全職

跳至
[在職媽媽] 想進修下

首頁

尾頁

複式洋房

公司最近都好靜,都要放無薪假!
所以都想有時間去讀下課程,但自己年紀都唔細,有點難決定!
有無媽媽可以分享下

大宅

我年紀都唔細,
都照報讀pt毅進
因自己學歷低,唯有進修增值自己
加油

大宅

2020勳章

rainm 發表於 20-5-25 11:50
我年紀都唔細,
都照報讀pt毅進
因自己學歷低,唯有進修增值自己

我都報左毅進,大家加油

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我最近都報左香薰治療嚟讀,好似幾得意又會有用

大宅

2020勳章

ching84 發表於 20-5-23 17:01
公司最近都好靜,都要放無薪假!
所以都想有時間去讀下課程,但自己年紀都唔細,有點難決定!
有無媽媽可以 ...

我好多年無進修了。啱啱俾錢報咗個course,諗住讀完之後希望可以運用到教返自己小朋友。
我見可以claim cef,加咗碼之後我仲有1萬未用,不過讀完claim到都要俾接近6k,而家進修成本很高。

複式洋房

csc1016 發表於 20-6-1 22:22

我好多年無進修了。啱啱俾錢報咗個course,諗住讀完之後希望 ...

我打算讀個個course都2萬,不過冇得claim cef!
本身想試下個基本先,不過如果要有正式資格都係要讀返呢個!

大宅

2020勳章

ching84 發表於 20-6-1 22:27
我打算讀個個course都2萬,不過冇得claim cef!
本身想試下個基本先,不過如果要有正式資格都係要讀返呢個 ...

讀幾耐?
我嗰個好快,12堂36hrs+exam。但諗起要做功課(包括group work)同考試都怕有啲麻煩。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊