網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我原本送去官集個集運倉而家被送左去個咩國際倉 仲比人簽收埋 搵客服又九唔答8 又話份件被簽收左不能補發 而家物流信息寫住已被簽收但冇得合併 賣家話已同我通知送返集運倉 佢送返返去我係咪有得合併返

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

你問清楚官集客服係咪佢哋簽收咗未上架,我記得官集簽收個名係咁上下的

水晶宮

唔使驚,佢地最近都改咗寫法叫國際倉,即係官集倉

翡翠宮

回覆樓主:

睇落正常……送香港係屬於國際物流;大陸飛香港都屬國際航班,非國内航班啦。

水晶宮

尼排官集倉好慢,你要等物流訊息寫倉庫巳簽收之後,再要等,快則幾個鐘,慢則幾十個鐘,等佢地秤完重先正式入倉,先可集運落HK

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sze811 發表於 20-5-23 17:03
我原本送去官集個集運倉而家被送左去個咩國際倉 仲比人簽收埋 搵客服又九唔答8 又話份件被簽收左不能補發 ...

我想問係唔係申通快遞?
我有相同情況,兩件貨都係申通,一樣送去國際倉,但其他快遞就送去集運倉。

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sze811 發表於 20-5-23 17:03
我原本送去官集個集運倉而家被送左去個咩國際倉 仲比人簽收埋 搵客服又九唔答8 又話份件被簽收左不能補發 ...

賣家送返集運倉就可以合併,我今日先同客服講咗好耐,圖文並茂先幫我跟,下午追客服,夜晚已經入庫。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係,唔該大家,原來呢個都係官集個倉,

首頁

尾頁

跳至