求職招聘

跳至

首頁

尾頁

洋房

同其他招騁有什麼不同:

下面列既業務, 我地公司俾既報酬會高d, 同埋你見到業務範圍廣泛好多,
尤其是 A 果部分, 報酬係會吾止一年, 我地希望找既人係長遠同我地合作, 而吾係單純俾個固定收入你就算,

希望做到的是:

努力是有合理既回報. (吾係$50/hr . 係咁做果d) 下面咁多樣, 生活上都見到,接觸到, 如果係認真既, 加上我同你training完, 應該係容易搵到新生意的. 所以不介意你是做緊Full time/ Part time 定自用. 只係多一個收入的來源
負責: 尋找新的業務,搵到和我們公司聯繫 that s all

A)

一般保險: 車保, 旅遊保, 家居保, 家傭保, 餐廳勞保

各大公司的保險: 意外險, 危疾, 自願醫保, 年金, 小朋友教育基金

強積金整合( 有70%番工既人都有mpf )

B)

大灣區, 泰國, 馬來西亞樓盤, (我們直接同發展商傾, 所以offer 會更好, 同埋我地自己都有買)

有興趣的朋友請pm, 會安排時間電話通話, 了解我地公司, 亦俾我地了解一下你個背景, 大家都合適才談合作會比較好
Thanks a lot !

複式洋房

2020勳章

ashlee0610 發表於 20-5-24 01:01
同其他招騁有什麼不同:

咩公司

洋房

回覆 hiutung2005 的帖子

已在pm 回覆,請查看.thanks

別墅

ashlee0610 發表於 20-5-24 01:01
同其他招騁有什麼不同: