時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

攜菜刀圖嚇街站女義工 3中四男生遭還押

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200525/bkn-20200525152112018-0525_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

伯爵府

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

攞菜刀去斬人咁嚴重,今次個官應該會罰四千蚊!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

而家香港已經變成恐怖分子集中地!所以一定要盡快立國安法及23條!保障香港及市民!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

回覆樓主:

香港教育真係出左好大問題。 而家d年青人郁d就以暴力解決問題。

男爵府

回覆樓主:

政見不同,15,16歲就帶菜刀想斬人,而家香港變成點大家有眼睇,仲有乜嘢理由支持黑暴及泛民?希望中間派能清醒。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

痴孖筋

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好兇狠

男爵府

B哩baba 發表於 20-5-25 16:11

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200525/bkn-202005251521120 ...

痴線,咁狼死

男爵府

2023年兔年勳章

jimliu713 發表於 20-5-25 16:31
香港教育真係出左好大問題。 而家d年青人郁d就以暴力解決問題。

同意,必須審視整個教育系統。

子爵府

太多教畜影響緊心智未成熟兼無智慧的年輕人, 教育局要做吓野喇 !
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

珍珠宮

jimliu713 發表於 20-5-25 16:31
怪不得有4成年青人考試作答會答利多於弊。教育失敗,在於學校老師同家長。我諗就算有國民教育,都救唔返而家啲年青人了,洗腦太深。可以由小學以下開始。

子爵府

政見唔啱就攞菜刀,新一代果然不同凡響。
咁阿媽畀唔夠錢佢使,會唔會斬阿媽㗎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

B哩baba 發表於 20-5-25 16:11

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200525/bkn-202005251521120 ...

讀屎片既曱甴仔

子爵府

熊熊老婆 發表於 20-5-25 16:29
攞菜刀去斬人咁嚴重,今次個官應該會罰四千蚊!

四千蚊咁多!分分鐘5舊加社服啦,黃官慣架啦!

男爵府

係甲由仔世界,暴力可以解決問題

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

意見不合姐 駛唔駛出刀
此風不可長

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

唔好再同我講「佢哋係手無寸鐵嘅青年」

子爵府

離曬普!