想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

秀兒排卵,平時大概31~32
dd應該28may,驗左驗一條線,唔知有冇機會呢
第一支~day28晨尿
第二支~day29晨尿

別墅

我都好緊張呀,但冇諗住用排卵紙囉,都係過左dd 未黎m 先驗下。琴日起已經間中拮拮下,今日拮密左,仲成日又好似feel 到流m咁,不過又唔見有血。
上月28黎m. 通常都係一個月。同埋我今日day9 高溫,通常我高溫都係十日內。。。 唔知會否又失敗。
一月尾小產過架啦,即使bingo 左都唔敢放鬆,都擔心又小產

大宅

fewgamer 發表於 20-5-26 22:28
我都好緊張呀,但冇諗住用排卵紙囉,都係過左dd 未黎m 先驗下。琴日起已經間中拮拮下,今日拮密左,仲成日 ...

排卵紙係過手癮者,咁上下時間就成日都好想驗,成日驗都係單線,所以而家會用排卵紙,起碼都叫有2條線開心下
小產完人地話半年內好易中架,加油呀jm,我上年年中都化學左 而家都努力緊
如果沒有你 沒有過去 我不會有傷心 但是有如果還是要愛你 如果沒有你 我在哪裡 又有甚麼可惜 反正一切來不及 反正沒有了自己

大宅

回覆 fewgamer 的帖子

高溫有12-14日會好一些

別墅

我dd係29/5(emoji)(emoji)

別墅

回覆 lishling 的帖子

邊會有人想咁少

大宅

fewgamer 發表於 20-5-30 17:46
回覆 lishling 的帖子

邊會有人想咁少

你幾號dd?
如果沒有你 沒有過去 我不會有傷心 但是有如果還是要愛你 如果沒有你 我在哪裡 又有甚麼可惜 反正一切來不及 反正沒有了自己

大宅

開心吸收勳章

我1/6 DD,岩岩 27/5 綠D已有淺控! 到今日30/5都有少少咁加深~

大宅

fufulcfd 發表於 20-5-30 22:41
我1/6 DD,岩岩 27/5 綠D已有淺控! 到今日30/5都有少少咁加深~

痴實痴實

別墅

回覆 SABY 的帖子

我6月1dd,早幾日突然黎m feel,但又未黎,仲要突然果日低溫,心知今個月又失敗,今日忍唔住驗綠d, 結果真係白板,我上一胎係dd前三日驗綠d已經好有色。唉,估唔到第二胎咁難有,次次都好唔開心

大宅

hibabybb 發表於 20-5-31 23:26
回覆 SABY 的帖子

我6月1dd,早幾日突然黎m feel,但又未黎,仲要突然果日低溫,心知今個月又失敗,今日忍 ...

我都遲左5日,今日到左

首頁

尾頁

跳至