自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

虎到金來勳章

如果我係佢, 錢買到開心, 真係無咩所謂, 最緊要令我開心.

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

冇所謂啦,年紀都唔細,大家啱就繼續,不過提醒佢買下禮物送冇問題,但錢銀唔好過佢手

hungng    發表於 20-5-27 18:09

水晶宮

luvkaka 發表於 20-5-27 09:14
回覆 miffyumiffy 的帖子

一個願打一個願捱,反而如果真係可以對佢好, 又有咩所謂? ...

但係個男嘅背境複雜,之前又日日瞓覺唔做野, 軟飯王咁款

水晶宮

李露眉 發表於 20-5-27 09:19
見過臉未?

拍緊拖架

水晶宮

小詠 發表於 20-5-27 09:23
放心啦有錢人屋企人都唔會係天真無知嘅,一定會防呢件外人囉.... 窮人唔想同有錢人做親戚唔容易㗎 :money$$ ...

我叔仔都係窮鬼娶富豪千金, 做咗駙馬,但我叔仔就正常人黎, 大學畢業

但女家唔會同男家打交道囉

子爵府

依家大把男人貪錢,吾奇丫。。。錢帶吾走,最重要係開心。

你的朋友開心米得

水晶宮

happy66 發表於 20-5-27 09:20
貪錢,不分男女,女人都可為錢同男人一齊,点解男又唔得,講真女人分人一半身家就應份,男人就賤男, 呢個世 ...

我覺得貪錢嘅女人一樣咁cheap喎

333s    發表於 20-5-27 11:12

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:51
我叔仔都係窮鬼娶富豪千金, 做咗駙馬,但我叔仔就正常人黎, 大學畢業

但女家唔會同男家打交道囉

係, 我有個朋友係千金小姐只係求一個伴, 男友細十年家境 清貧

千金小姐屋企人完全一眼都唔想見到佢男朋友

我朋友嘅父母從來都唔肯見呢個男仔
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

水晶宮

小詠 發表於 20-5-27 10:14
係, 我有個朋友係千金小姐只係求一個伴, 男友細十年家境 清貧

千金小姐屋企人完全一眼都唔想見到佢男朋 ...

我叔仔都要外父過身先入到門,外父過身100日, 即去提親

佢老婆外家仲跨張,十幾億

但佢老婆細我叔仔成十年,人靚身材正,高學歷,識幾國語言,人品好有教養,又無架子

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

講難聽啲, 明買明賣, 各取所需。
最緊要唔好落得人財兩空局面。

hungng    發表於 20-5-27 18:11
333s    發表於 20-5-27 11:13
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

別墅

唔比人呃下成長唔到

珍珠宮

回覆樓主:

叫佢睇定D,唔好心急結婚,如果結婚叫嗰男人簽婚前協議書

侯爵府

回覆樓主:

幾億身家,而家44歲,就算一百歲命都唔洗憂,用錢買快樂點解唔可以?

其實你當個男人係名牌手袋咁睇,成百萬個名牌手袋一樣只係擺屋企,唔會返工,望住佢,開心咪得囉!

BTW,我從來唔買名牌手袋

Terry280905    發表於 20-5-27 10:25

男爵府

畀面勳章

怕咩? 咁有米

珍珠宮

luvkaka 發表於 20-5-27 09:14

一個願打一個願捱,反而如果真係可以對佢好, 又有咩所謂? ...

幾十歲人,絕對應該選擇自己快樂嘅方法
旁人根本唔應該多加評論

水晶宮

Lulu0820 發表於 20-5-27 10:24
幾億身家,而家44歲,就算一百歲命都唔洗憂,用錢買快樂點解唔可以?

其實你當個男人係名牌手袋咁睇,成百 ...

都係,佢2個家姐長期起美國,咩都唔理,佢屋企啲生意,得我fd接手, 佢老豆起豪宅賣, 屋企物業多到 賣唔出果啲可以租比人, 長期收租,又有飲食生意,如果唔比人呃錢,真係夠洗夠食終老有突

有鮮肉男友,有鮮肉陪,有鮮肉氹,確實係幾開心

我fd鬼妹性格,好causal, 都唔買名牌

水晶宮

mizuho 發表於 20-5-27 10:28
幾十歲人,絕對應該選擇自己快樂嘅方法
旁人根本唔應該多加評論

我同佢日日whatsapp, 佢成日搵我傾,問我意見

呢幾日佢地有啲小風波,佢又問我

我剛覆佢

侯爵府

miffyumiffy 發表於 20-5-27 10:34
都係,佢2個家姐長期起美國,咩都唔理,佢屋企啲生意,得我fd接手, 佢老豆起豪宅賣, 屋企物業多到 :dizz ...

咁有錢,真係比佢任性吓

用戶要求終止服務

牛年勳章

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:25
我同佢識幾廿年,2姐妹咁,佢問我意見,我都唔識答

佢問得你意見,即係對個男仔有保留,如果你個 friend 目標唔係結婚,咁而家開心就可以,情侶之間都唔好太多錢銀瓜葛。如果打算結婚,問吓律師意見,點樣保護自己財產。對方係唔係為錢,時間可以證明,自己知道自己想要咩,各取所需就可以。
未經許可,請勿轉載

水晶宮

大笨鐘 發表於 20-5-27 10:43
佢問得你意見,即係對個男仔有保留,如果你個 friend 目標唔係結婚,咁而家開心就可以,情侶之間都唔好太 ...

我地識幾廿年,由細玩到大,對方所有野都知道晒,無秘密,佢爸媽當我女一樣看待

佢成世人得2個好朋友,其中一個就係我

所以我比嘅意見都重要,所以我會認真諗下先答

首頁
12345...9

尾頁

跳至