懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Wong-mama 發表於 20-6-2 15:34
新手媽媽+1,岩岩登記左美素媽媽,最後一步係要遞交媽媽懷孕證明文件副本,一個月內就會有人聯絡安排送迎新 ...

乜你仲未預約醫院產檢咩?

洋房

母嬰健康院出面應該有一堆

男爵府

傳說中護協有折嗰兩個會,我網上填表填咗十次,次次去到最後一步就error

大宅

Calbee072790 發表於 20-7-2 01:59
母嬰健康院出面應該有一堆

唔知係咪疫情關係,去過兩次產檢都冇見到任何人叫人入會
失望
online申請又冇回音,又冇sample送

複式洋房

Siuki_ 發表於 20-7-1 18:30
乜你仲未預約醫院產檢咩?

約左啦,不過之前無特別叫私家醫生開有預產期的懷孕證明,後面開左~

複式洋房

hellokinkibb 發表於 20-7-2 14:24
唔知係咪疫情關係,去過兩次產檢都冇見到任何人叫人入會
失望
online申請又冇回音,又冇sample送 ...

試下申請美X臣的產前講座啦,可以順便入埋會。
我係早上去健康院檢查,中午出來就有3-4個人叫我入會,一次過簽左好多個會,攞左一大袋samples

禁止訪問

大宅

已入雅培。但得一個袋仔放文件同埋幾包媽媽奶粉咁大把。
仲要上網聽埋講座成個半月都冇野送!
見其他姐妹係講座留言係話login 唔到
呢個會好似差啲喎!
反而美贊臣同美素佳身好好多
禮品定期有咁
無啦啦就送野去你家

別墅

美素佳兒本身送bb車坐墊,有人推介入會,大家都會多一張被仔(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
大家需要可以禁下下面link申請(emoji)
荷蘭美素佳兒®媽咪會限時優惠:
通過以下連結入會,除咗可獲贈「牛牛BB車坐墊」,仲額外送多乙張「趣緻牛牛咕口臣被」!
優惠期有限,快D行動啦!
http://url-s.net/asTD5xj

複式洋房

美素佳兒本身送bb車坐墊,有人推介入會,大家都會多一張被仔(emoji)

大家需要可以禁下下面link申請(emoji)
荷蘭美素佳兒®媽咪會限時優惠:
通過以下連結入會,除咗可獲贈「牛牛BB車坐墊」,仲額外送多乙張「趣緻牛牛咕口臣被」!
優惠期有限,快D行動啦!
http://url-s.net/asTD5xj

大宅

虎到金來勳章

係母嬰健康院產檢完出面都有人會叫你入會 通常佢哋都有即場入會禮物俾返你 另外大牌子啲奶粉尿片公司啲網站都有好多入會申請表可以填 入會禮物會直接寄到你屋企

首頁

尾頁

跳至