自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

lyh80115 發表於 20-5-28 10:25

因為你無攞運費券啫,日日都可以攞到20+10+6共¥36運費券 ...

呢家呢款好似冇左減400? 因為唔熟操作, 謝謝幫忙

公爵府

babycam 發表於 20-6-9 23:08
請問係咪可以攪肉作肉碎?

我未試過,唔知得唔得呀

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

淨係九陽都咁多model, 唔知點揀!

翡翠宮

每天媽媽 發表於 20-6-10 09:21
請問京東用什麼方法付款?大陸支付寶? 大陸微信? 香港visa卡可用嗎?有手續費嗎?

吾好意思,未玩過京 ...

直送香港可以用香港發行嘅銀聯信用卡、VISA、Mastercard、JCB、DINER、八達通、京東支付、微信大陸錢包。

睇港澳會場有乜優惠
https://3.cn/12ddKz-L?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

登記銀聯卡,銀聯付款有60減8美元優惠,約430減57人仔。
https://m.unionpayintl.com/online-instant-discount-promotion-2020-oversea/hk/index.html

翡翠宮

BB-CLEVER 發表於 20-6-10 09:57
呢家呢款好似冇左減400? 因為唔熟操作, 謝謝幫忙

嗰款好似香港無貨。去九陽自營睇睇其他款:
https://u.jd.com/yjrNDT

港澳會場有399減50及799減100券,門檻以標價計。
https://3.cn/12ddKz-L?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

實付夠430人仔就唔好放過銀聯優惠,登記後付款即減57人仔。
https://m.unionpayintl.com/online-instant-discount-promotion-2020-oversea/hk/index.html

男爵府

lyh80115 發表於 20-6-10 12:53
嗰款好似香港無貨。去九陽自營睇睇其他款:
https://u.jd.com/yjrNDT

thx

複式洋房

siuling0119 發表於 20-6-4 10:28
我用呢款,減券後三百幾,我買埋干磨杯所以四百幾

fu植这行话₳Aa7K1sCOAW6₳打开(emoji)桃宝(emoji)或點 ...

想問下呢款裏面有冇膠圈? 聽講裏面嘅白色膠圈長期加熱 會發臭, 飲用啲豆漿反而對身體唔好

公爵府

信仔 發表於 20-6-10 14:18
想問下呢款裏面有冇膠圈? 聽講裏面嘅白色膠圈長期加熱 會發臭, 飲用啲豆漿反而對身體唔好
...

無呀

複式洋房

siuling0119 發表於 20-6-10 14:19
無呀

想問有冇部機嘅內籠相睇下! 唔該曬

水晶宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

淘寶九陽,呢部459人仔
因為幾部機都係淘,所以一早已淘左拖板返來,因為唔想剪原裝插頭。

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

patpat234 發表於 20-6-10 14:23
淘寶九陽,呢部459人仔
因為幾部機都係淘,所以一早已淘左拖板返來,因為唔想剪原裝插頭。

原本心思思想買,現在唔敢買住

大宅

lyh80115 發表於 20-6-10 12:30
直送香港可以用香港發行嘅銀聯信用卡、VISA、Mastercard、JCB、DINER、八達通、京東支付、微信大陸錢包。
...

請問送住宅,速遞員是否會收取$20元附加費呢?自取點是否免附加費?先謝謝解答。

翡翠宮

每天媽媽 發表於 20-6-10 16:33
請問送住宅,速遞員是否會收取$20元附加費呢?自取點是否免附加費?先謝謝解答。

...

係呀,住宅到付港幣20,所以我一向送上公司或自取點。
我女都係著斯納菲皮鞋返學,買過幾對,耐用好著,好過Buster會甩皮又貴。

大宅

lyh80115 發表於 20-6-10 16:37
我女都係著斯納菲皮鞋返學,買過幾對,耐用好著,好 ...

謝謝你的解答

大宅

回覆 seenine 的帖子

我老公買咗、超嘈、好似鑽牆咁、

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

ssp2017 發表於 20-6-10 16:44
回覆 seenine 的帖子

我老公買咗、超嘈、好似鑽牆咁、
破壁機係超嘈㗎。

子爵府

lyh80115 發表於 20-6-10 16:37
我女都係著斯納菲皮鞋返學,買過幾對,耐用好著,好 ...

皮鞋有無link?

翡翠宮

妹豬媽媽 發表於 20-6-10 17:12
皮鞋有無link?

https://u.jd.com/ICPQIC

其實我昨晚急急落咗單買皮鞋+運動鞋,開學先知頂趾,十萬火急唔揀直送,因為直送仲爆倉中。揀寄集運,今朝簽收,希望明天到手……

公爵府

信仔 發表於 20-6-10 14:21
想問有冇部機嘅內籠相睇下! 唔該曬

內面

子爵府

seenine 發表於 20-5-27 20:39
志高就平靚正。用嚟整磨菇湯,杏仁糊同粟米汁,豆漿果汁好得。

志高静音破壁机家用加热全自动料理机新款 ...

我都係志高,但打豆漿,芝麻糊,都係有查,係咪要用魚湯袋隔渣的?

首頁

尾頁

跳至