自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

gilgil39 發表於 20-6-11 22:21
抵呀!
你有冇考慮九陽?
將來如要换机,都应買番山本,平,抵用。

男爵府

miriam 發表於 20-6-11 13:55
用完仲係微熱用濕布抹

請問你嘅氣炸鍋直徑幾多cm?
買蓋又係買幾多cm吖? 我見好多評語話賣家貨品縮水

男爵府

回覆樓主:

入FB group 好多食譜

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

YeungngNganmld 發表於 20-6-13 00:15

内炸鍋 22 x 24cm,放得落康寧碟

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

YeungngNganmld 發表於 20-6-13 00:15

外鍋 24 x 26cm

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

miriam 發表於 20-6-13 16:21
内炸鍋 22 x 24cm,放得落康寧碟

謝謝你
我買咗個21cm嘅隔油蓋好怕細咗。

首頁

尾頁

跳至