自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

POTATOYUNG 發表於 20-6-23 09:43
芝麻仔真係好攪笑,每次楼主放相,我都會大笑。芝麻仔真係令人又可愛又可恨
...
各位實在太重口味

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

rabbit75 發表於 20-6-23 09:45
始終唔係太認同寵物做絕育手術
每個人選擇唔同, 我經歷過寵物子宮蓄膿, 治療時佢有幾辛苦真係痛在心

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

回覆樓主:

我e十先知佢叫芝麻仔,好撹笑,好抵打

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

王國長老

lytcalbee 發表於 20-6-23 09:58
我e十先知佢叫芝麻仔,好撹笑,好抵打
佢已經有新名

男爵府

miriam 發表於 20-6-23 10:04
佢已經有新名

叫乜呀?

王國長老

lytcalbee 發表於 20-6-23 10:06
叫乜呀?
係公海搵下

首頁

尾頁

跳至