親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

MissMaMa 發表於 20-7-6 23:15
我訂左8月,探索家酒店,$1532 包早餐,另外用HSBC 簽,回贈$98。訂左先,但未必會去。
...

我訂左近期嗰個promotion 咋。
諗緊夜晚食唔食埋buffet,
東涌又冇野好食

別墅

MissMaMa 發表於 20-7-6 23:15
我訂左8月,探索家酒店,$1532 包早餐,另外用HSBC 簽,回贈$98。訂左先,但未必會去。
...

吾好意思,想問這價錢是星期六日 , 在那裡訂?

男爵府

熱血勳章

meex2 發表於 20-6-10 14:33
下。 咁大件事。 豈不是我平日去到乜嘢都冇得做. 我打電話去問下先.

剛剛住咗Explorers Lodge. 酒店在早上及下午都有一些小手工提供給賓客做。15 分鐘一節, walk in 排隊做便可以。

複式洋房

迷人pinklady 發表於 20-7-5 17:28
大人可以去嗎?
我同c6 2個去住

本來訂左2大1小想加多一位大,請問登記時要唔要全部入住都登記?加多1位大人要加220,住探索家海景係咪有入園遊戲優先,如果唔駛登記晒人名,我想報加多一位小童咪可以照入園有4個人優先,得唔得既呢

複式洋房

Jayden軒軒 發表於 20-7-12 11:02
本來訂左2大1小想加多一位大,請問登記時要唔要全部入住都登記?加多1位大人要加220,住探索家海景係咪有入 ...

有無人知係咪要登記晒4個人資料呢,因為大女過左11歲。如果樂園遊戲優先好似只顯示4人嗎

珍珠宮

littleyvonne 發表於 20-7-7 08:41
吾好意思,想問這價錢是星期六日 , 在那裡訂?

不是星期六日,是暑假平日,我在booking. com訂,用hsbc 有回贈

別墅

MissMaMa 發表於 20-7-12 13:40
不是星期六日,是暑假平日,我在booking. com訂,用hsbc 有回贈

Thanks!

男爵府

熱血勳章

Jayden軒軒 發表於 20-7-12 11:32
有無人知係咪要登記晒4個人資料呢,因為大女過左11歲。如果樂園遊戲優先好似只顯示4人嗎
...

只需訂房者去counter check-in便可以。 佢要填寫其餘3 位同房人的名字, 電話, 年齡作為記錄, 便可以攞房。

複式洋房

taboshu 發表於 20-7-13 00:16
只需訂房者去counter check-in便可以。 佢要填寫其餘3 位同房人的名字, 電話, 年齡作為記錄, 便可以攞 ...

Thanks

大宅

Sanoper 發表於 20-5-28 21:37
有無人去過住迪士尼酒店?酒店內有邊度係必玩?酒店小朋友的活動要不先預約?
...

宜家晚飯唔開 係酒店可以玩咩? 日日都唸個暑假 小朋友可以去邊到玩一次都好啊⋯⋯

複式洋房

DJpoodle 發表於 20-6-29 08:21
我之前晚餐就係得呢啲食,不過我間房係跟一個tea set, 而我又好晏先食,所以打左個底都叫夠飽嘅;我係6月 ...

如果最平隻國賓房,係咪一樣有野飲食,早餐有咩食

複式洋房

Jayden軒軒 發表於 20-8-13 07:35

原本想海景露台房,貴1千蚊有野食唔知直唔直

複式洋房

係國賓容房,唔知早餐會唔會好過樓下

大宅

總之住國賓廳樓層,唔理咩房型,都可以去國賓廳食野;早餐大人有中西餐選,中餐係粥&點心(我忘記影相),另外小童餐只有1款,staff話唔夠食可再叫,但我食唔落了(emoji)

禁止發言

首頁

尾頁

跳至