網購天地

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吾知今年係未都不限重量價錢全免運費呢?

翡翠宮

回覆樓主:

要睇京東、貓超6月各自點出招啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 20-5-30 13:50
要睇京東、貓超6月各自點出招啦

原來仲未知道㗎

翡翠宮

yanyan-mummy 發表於 20-5-30 13:55
原來仲未知道㗎

要睇住對手出招嘛,包郵方面京東除咗99包5kg,都已經派咗好多運費券,我買¥99包20kg無問題

大宅

lyh80115 發表於 20-5-30 14:00
要睇住對手出招嘛,包郵方面京東除咗99包5kg,都已經派咗好多運費券,我買¥99包20kg無問題 。

...

但我一張運費卷都找不到囉,同埋我在首頁想設置地區都跟你哋不同??

翡翠宮

不可奉告 發表於 20-5-30 14:13
但我一張運費卷都找不到囉,同埋我在首頁想設置地區都跟你哋不同??

...

先到「我的」→右上「账户设置」→「通用」→「切换站点」,可以切換為港澳先,咁首頁右上角就可以改地區。

改為「海外」,進入「超级神券齐发」,微信分享俾朋友,得到¥20運費券;自己點番分享條link再得¥10運費券。另外會場右邊有玩遊戲得¥6運費券。

大宅

lyh80115 發表於 20-5-30 14:18
先到「我的」→右上「账户设置」→「通用」→「切换站点」,可以切換為港澳先,咁首頁右上角就可以改地區 ...

我都搞到了

而最不快消息,一心想買預付100元比錢訂購及尾數買Z5 or Z5x 手機,原來就算是京東自營都不可以使用e 卡付款,一定要用大陸銀行過數,咁我啲e 卡又要慢慢擺了

翡翠宮

不可奉告 發表於 20-5-30 14:28
我都搞到了

而最不快消息,一心想買預付100元比錢訂購及尾數買Z5 or Z5x 手機,原來就算是京 ...

可能尾款時用得e卡。餘數控制到430人仔以上,用銀聯付款,即減57人仔,因為個優惠係60美元減8美元。要先登記,做到6月30日。
https://marketing.unionpayintl.com/gmpregister/enrollpre.do?cid=4985820313

大宅

lyh80115 發表於 20-5-30 14:33
可能尾款時用得e卡。餘數控制到430人仔以上,用銀聯付款,即減57人仔,因為個優惠係60美元減8美元。要先登 ...

已經問,支付定金时仅支持在线支付,且也不支持使用余额、礼品卡、京券、等支付。(尾款可以使用银行卡、白条、小金库、余额、京豆支付,暂不支持使用京东E卡、优惠券等)

翡翠宮

不可奉告 發表於 20-5-30 15:46
已經問,支付定金时仅支持在线支付,且也不支持使用余额、礼品卡、京券、等支付。(尾款可以使用银行卡、 ...

哦,即係尾款都唔用得e卡……

首頁

尾頁

跳至