使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

如題。

禁止訪問

回覆樓主:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lam_yau 發表於 20-5-30 16:36
如題。
相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3935808&extra=page%3D1

Baby Kingdom App 一帖多圖

*上限9張圖片
* 必須授予 BK App 權限才可使用

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17386574&page=1#pid355619472

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

2024年龍年勳章

wong2323 發表於 20-5-30 16:43
相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread& ...

謝謝!

男爵府

2024年龍年勳章

我的首頁內沒有相冊,甘係咪我無得放相上 BK?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lam_yau 發表於 20-7-9 13:22
我的首頁內沒有相冊,甘係咪我無得放相上 BK?

你好,請將相片上傳到個人相冊內,然後才將已儲存在相冊內的相片貼上內容,謝謝 !

複式洋房

點解我的首頁無相冊嘎?

超級版主

超級版主

rinka123 發表於 20-8-2 11:38
點解我的首頁無相冊嘎?

如果係手機bk網頁版,係無相冊,要係 PC 或 app 先有,謝謝

男爵府

2024年龍年勳章

bktcc 發表於 20-8-2 15:06
如果係手機bk網頁版,係無相冊,要係 PC 或 app 先有,謝謝
原來手機無,我依家明白啦,謝謝你!

首頁

尾頁

跳至