自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好耐都冇login呢個acc, 睇返自己舊post,發覺自己真係過得好唔容易,我係單親媽咪,2015年阿女3年班,係佢最曳嘅一年,當年真係想掉佢去寄養家庭,呢度好多jm半夜2,3點都未訓,俾左好多支持我
黎到2020年,而家阿女己經讀中學,讀得好開心,成績大躍進,佢搵到佢想讀嘅科,我亦離開左舊公司,我同個女關係更好,但係因為我學歷唔高做開散工,呢2個月加埋都返唔夠10日工,好窮好難捱,唔知我嘅堅強同勇敢同節儉仲夠我頂得到幾耐呢 搵工好難,搵過好多都冇回音,但係為左個女我仍然會繼續加油

男爵府

回覆樓主:

加油!

禁止訪問

水晶宮

加油

水晶宮

比心機,難關難過關關過。為母則強,你頂得住。

男爵府

牛年勳章

加油

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

最緊要個女乖,一家人同心合力一定可以渡過難關

大宅

telfast 發表於 20-5-30 17:53
好耐都冇login呢個acc, 睇返自己舊post,發覺自己真係過得好唔容易,我係單親媽咪,2015年阿女3年班,係佢 ...

你好叻呀,挨過一關又一關,你的女兒會看見你為了她而不屈不撓,加油!

珍珠宮

畀面勳章

母女關係好系最大的財富。而家時世系難啲搵工。有冇政府津貼可以申請呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

祝福你,越黎越好!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

好耐都冇login呢個acc, 睇返自己舊post,發覺自己真係過得好唔容易,我係單親媽咪,2015年阿女3年班,係佢 ...

加油
放下自在

大宅

維仔媽媽 發表於 20-5-30 18:07
母女關係好系最大的財富。而家時世系難啲搵工。有冇政府津貼可以申請呢? ...

我嘅情況應該可以申請綜援,但我唔想,香港人嘛,有手有腳有dd腦,可以靠自己,幾辛苦都想做個好榜樣教好個女

伯爵府

BK Milk勳章

女乖就夠了,我不知幾羨慕

別墅

熱血勳章

囡囡有這樣的轉變已經是大動力!
當遇上甚麼難關,不如意或不順心時,好好再調整心情,心態,不要想太多!妳一定能夠跨過

大宅

回覆樓主:

我見到咁多jm覆,好warm, 又令我諗起以前bk, thx all

男爵府

回覆樓主:

有個生性的女兒己經好感恩,加油
可以分享下小朋友點解會轉變嗎?

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

加油

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加油

男爵府

加油!You are not alone!

伯爵府

回覆樓主:

加油

首頁

尾頁

跳至