美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

欣賞你嘅勇氣同覺悟。最欣賞係講出黎,面對自己做錯嘅決定。

複式洋房

callmebabe 發表於 20-6-7 20:48
欣賞你嘅勇氣同覺悟。最欣賞係講出黎,面對自己做錯嘅決定。

多謝你。寫出黎最重要係想提醒其他姊妹對隆胸手術三思

男爵府

2021勳章

希望你早日康復,健康是無價的,外表不是一切。

複式洋房

misslea 發表於 20-6-3 12:16
隆胸到拆除一年多時間紀錄。想起度同大家分享呢一年半隆胸嘅心路歷程,比考慮中,決定做,或者好奇呢個手術 ...

多謝你分享
始終整形真係好大風險
大家小心

大宅

回覆 misslea 的帖子

我覺得整唔係問題好多人整完都好滿意
但我覺得佢地要如實話俾客人知個風險
整左就真係無得重新來過

伯爵府

2021勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

樓主你好好人,願意分享自己惨痛嘅經歷去警惕其他人 唔係人人肯咁做

祝福你快D康復

男爵府

2021勳章

睇得出你個帖好中肯,其實好到point , 講咗好多想事實出嚟。。希望其他jm 都停一停,諗一諗。。。其實要學識接受自己既唔完美,因為你今日整呢到,聽日會想整多少少 , 後日又覺得整埋個到會再靚d,,係無止境咁整落去。。。睇下do 姐同汪阿姐既分別,do 姐係拉面皮拉到緊晒。。。汪阿姐係有紋 ,但係個d 係自然既歲月痕跡,所以想整都要諗下第時老咗會點。

多謝你用心既分享,希望你經歷過呢一次,會更加珍惜自己,欣賞自己,不要被外表牽扯你既人生

男爵府

隆胸到拆除一年多時間紀錄。想起度同大家分享呢一年半隆胸嘅心路歷程,比考慮中,決定做,或者好奇呢個手術 ...

我有朋友二年前做過腰部抽脂
跟住就話成日腰骨痛
佢話返風落雨時更嚴重
同埋可能佢keep吾到所以都肥番
佢成日同我地講勁後悔做呢件事!

翡翠宮

2021勳章

我連紋眼線都唔敢,只敢霧眉,你好勇敢,好多謝你嘅分享

複式洋房

淼淼BB 發表於 20-6-12 21:20
我有朋友二年前做過腰部抽脂
跟住就話成日腰骨痛
佢話返風落雨時更嚴重

我都聽過有人抽脂之後個個位成日神經痛
其實人體一旦開左刀,D神經損傷好難100%恢復
老一輩話傷筋動骨一百天
我諗傷到神經要修復真係以年月計

大宅

要加油呀

大宅

謝謝jm分享 其實我本來有諗過抽脂再自體豐胸 不過睇完系卻步左
因為生完一個餵埋奶已經好吾掂 尼緊再一個

男爵府

熱血勳章

多謝樓主分享,我曾經想做,但一諗到隆完又要搵人按軟佢,至係最痛就不了我的諗法令身邊的朋友去左隆,佢哋好有勇氣隨住年齡增長會肥自然波都大

大宅

2021勳章 畀面勳章

Um.....我都係過來人
同樣整形大國隆 同樣motiva 但我就340cc
我整左半年 個形自然 企同側訓望落同摸落都好自然 但唯讀平訓摸就硬
因為我C6知我去隆 反而唔反感 性生活比之前密左好多
講真 我都有種側訓比舊野扯住既感覺
係唔舒服又唔習慣
但出街著衫 同老公性生活好左 人真係自信左
叫做有得又有失 我又冇後悔既
但同樣都認為隆胸要諗清楚
的確係有代價 有人覺得值 有人覺得唔值

大宅

回覆樓主:

多謝樓主分享,好人有好報,希望樓主快啲好返

大宅

2021勳章 畀面勳章

我做完冇按 反而我醫生話按唔好 會容易按傷我有趴床訓壓胸 除左平訓個胸硬
其餘時間都好軟同自然
做完軟唔軟好睇你本身個胸有冇肉
我fd AA隆到D 撐到好鬼硬
我本身B 生過皮鬆 做完唔會撐得好緊 所以比佢軟好多

複式洋房

索爆媽咪 發表於 20-6-15 12:58
我做完冇按 反而我醫生話按唔好 會容易按傷我有趴床訓壓胸 除左平訓個胸硬
其餘時間都好軟同自然
做完軟唔 ...

SIS你都係腋下開刀?
我本身都係B,有少少肉但都係硬同痛
最慘係佢整傷左我神經,到依家都係酸痛
當時後遺症個part冇提過會咁 唉

男爵府

謝謝你真誠的分享,呢到終於唔係打手專用版,0的突破!想知你男友知你隆完,佢有咩投訴

大宅

2021勳章 畀面勳章

misslea 發表於 20-6-15 14:13
SIS你都係腋下開刀?
我本身都係B,有少少肉但都係硬同痛
最慘係佢整傷左我神經,到依家都係酸痛

我之前餵過奶 由B脹奶到E 高鋒期係臨尾冇泵奶餵奶脹到F 之後縮到B 但成個胸鬆到不得了 the到連乳頭都好肉酸 所以我入面空間好大 放完入去冇按就已經好多空間 莢膜問題我係靠壓床 我都怕用力按反而出血 出血莢膜就變厚 個胸就變硬 話哂傷口黎
因為我胸真係好the好鬆 而且我仲好後生
所以我先會冇話後悔 我唔係單純想變大
我係比個下垂胸搞到照鏡會自卑 真係好醜
烏低身個胸形直情係兩“條”胸你試諗下得B 而謹餘既小小肉都變成好幼幼既兩條胸

同埋我果間都係冇講過後遺症 到之後問點解腋下咁麻 冇知覺咁 佢話手術會傷到果個部位既神經 過一排身體神經會修復 我依家半年都仍然麻 摸落冇知覺 但冇痛我就唔理佢

你講既我都明既 尤其做完手術果段恢復期簡直係惡夢 我果個星期痛到笑都笑唔出 唔想郁 野都唔想食

大宅

2021勳章

好好嘅分享我覺得唔係明星靠外表搵食真係唔洗整胸,又唔會日日著bikini出街

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊