自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我冇,但我有男仔朋友中學時鍾意咗個女老師,個老師同男學生曖昧中比學生父母發現咗,即刻送佢去外國讀書

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無!我遇過嘅老師都岩岩蠶蠶!
大學時俾過教授狂追⋯⋯真係好煩!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我遇過兩個靚仔後生老師,一個好錫我,一個直頭似chilam。

但我唔會愛上老師,因為有種亂倫感

所以我明點解神鵰俠女D古人咁反對小龍女同楊過,話佢哋亂倫。

侯爵府

回覆樓主:

我自己冇
不過體育老師真係特別多人中意。
中學有個師姐同咗個體育老師一齊(師姐畢業後才一齊),之後結婚。

伯爵府

回覆樓主:

試過,大個之後覺得自己好膚淺

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

中學個bio 阿sir,果時阿sir 港大畢業第一份工,我小息時常常在他教員室徘徊

珍珠宮

我無鍾意過老師,但中學時有數學老師待我畢業後向我表白。

wcpcelia    發表於 20-6-4 09:50

珍珠宮

BK2002 發表於 20-6-3 17:32
F.2時嘅中文老師, 啱啱出來教書~幾斯文靚仔
為咗佢, 我好努力讀好D中文, 終於無拉拉考到第二成功引起佢注意 ...

之後有冇問返老師還筆記?

說不定還會有下文.

男爵府

有!中三果陣,個老師教Chem,試過日諗夜諗 諗到發夢到見到佢同佢一齊去街 去酒店(諗返都覺得自己痴線)

有次走火警,全班要落操場排隊,咁啱佢帶果班企我地隔離,個心跳得好快 係咁望住佢

大宅

日本成 發表於 20-6-4 01:27
有!中三果陣,個老師教Chem,試過日諗夜諗 諗到發夢到見到佢同佢一齊去街 去酒店(諗返都覺得自己痴線:zomb ...
你點解鐘意佢呢

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

無, 啲小學、中學老師全部都上咗年紀咁濟, 都係大叔樣,上堂又悶。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有,中四英文老師,當時佢26, 不過只限於好感。 到中六,feel 到 Bio sir 有時偷望我,我一望佢,眼光就尷尬地閃開 …… those were the days!

禁止訪問

水晶宮

iki 發表於 20-6-3 17:53
似阿sir鍾意我多D

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

Charlotte_mom 發表於 20-6-3 17:12
中學時女同學鐘意左某科阿sir, 少女情懷唔敢講但表現到出晒面。全世界都知,阿sir都知,仲針對佢,次次唔俾 ...

好勵志

侯爵府

2024年龍年勳章

Queenie_0012 發表於 20-6-3 19:25
無!我遇過嘅老師都岩岩蠶蠶!
大學時俾過教授狂追⋯⋯真係好煩!
...
俾過教授? 佢都幾大膽?點追妳?

侯爵府

2024年龍年勳章

Acaciacacia 發表於 20-6-3 22:54
我無鍾意過老師,但中學時有數學老師待我畢業後向我表白。

阿SIR好後生?
好想知阿SIR點表白?

子爵府

冇,不過俾人傳囉!事關fresh grad既阿sir返黎中學母校教,一教就做我地F.6班班主任,仲要指明要我做班長,搞到班同學笑左我半年(但又冇咩野發生過加上我都好避諱),其實咁計真係只差5年左右,我F.1時佢就F.5,真係好易搞師生戀

大宅

唔多唔少都有啲幻想既

首頁

尾頁

跳至