自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

佢說有現貨,那我們好多人同佢ORDERED了,佢一味吹你比錢.比左錢之後,佢又唔回EMAIL,又唔回WECHAT,又無回FB PM...問佢幾時有貨一直無回,直至話去報警佢先走出黎講,因為趕了16小時,而家器材壞了...又交代到18/6才出貨,但佢係FB,又POST了另一個文,叫人如想買就3/6 前比錢...
我們之前比左錢都未有貨,佢又同下一批話有貨...錢唔係好多,但每人扼埋,好多錢了...
佢FB 名:CareGuard

佢HSBC ACCOUNT NAME係: RT International Company
小心....而家要佢退錢,佢又拖...

佢WEBSITE: http://www.excelstellar.com

大宅

我都買左10盒添....

公爵府

回覆樓主:

呢間野咁低調又咁平既?

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

Macusmama 發表於 20-6-3 17:39
佢說有現貨,那我們好多人同佢ORDERED了,佢一味吹你比錢.比左錢之後,佢又唔回EMAIL,又唔回WECHAT,又無回FB P ...

我本來訂咗,收到E-mail, 但條耳帶怪怪地,所以都係放棄咗

男爵府

回覆:小心呢間口罩..好有問題的..港產 CareGuard兒童口罩

我訂左,收到email叫我比錢,仲一口氣send左3次比我,唔同order no, 但我最後睇到bfe 得93%,我就冇比到錢

但今日仲收到佢個發貨通知

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我家人經樓下議員訂貨,已收到貨了,佢影比我睇,原來條耳帶分開,要自己穿,當初佢賣果陣又無講到明,因為網話獨立包裝,諗住小朋友返學替換方便,咁而家耳帶分開,小朋友返到學都未必搞到,我而家都想退錢,伏到爆

大宅

雪梨茶123 發表於 20-6-4 01:45
我家人經樓下議員訂貨,已收到貨了,佢影比我睇,原來條耳帶分開,要自己穿,當初佢賣果陣又無講到明,因為 ...

下....我都諗住獨立包裝方便小朋友添.....點知要自己穿(emoji)⋯⋯好容易整爛囉(emoji)

珍珠宮

BorntobeFree 發表於 20-6-3 22:56
我訂左,收到email叫我比錢,仲一口氣send左3次比我,唔同order no, 但我最後睇到bfe 得93%,我就冇比到錢
...
係好奇怪的,叫你比錢時,吹到甩褲,比完錢無話收唔收到,係無回應你...

之前說明有貨的,點知又講機器壞了...
無D交代...

我話報警佢先回下我...我要求退錢,去買些現貨好了,最少有得選擇,貴了些也值得...

珍珠宮

我家人經樓下議員訂貨,已收到貨了,佢影比我睇,原來條耳帶分開,要自己穿,當初佢賣果陣又無講到明,因為 ...
都唔明點解搞到甘麻煩的...

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Macusmama 發表於 20-6-3 17:39
佢說有現貨,那我們好多人同佢ORDERED了,佢一味吹你比錢.比左錢之後,佢又唔回EMAIL,又唔回WECHAT,又無回FB P ...

實惠之前協助賣果間?

珍珠宮

占妹 發表於 20-6-4 13:44
實惠之前協助賣果間?
我想唔係實惠的那隻...

子爵府

有無相?我過曬期仍未收到貨

子爵府

elysion 發表於 20-6-5 14:35
有無相?我過曬期仍未收到貨

帶同口罩分開,橙色是耳帶

子爵府

雪梨茶123 發表於 20-6-5 14:46

原來分開的要自己穿,好用嗎?

子爵府

elysion 發表於 20-6-5 14:48
原來分開的要自己穿,好用嗎?

我不知,佢話佢小朋友用就ok,因佢小朋友都大個,自己穿都可以,因家人佢經議員去訂已收貨,我網上訂左就未收貨

男爵府

我本身都想買,一問之下原來每次帶口罩都要自己串個耳帶,我就覺得小朋友未必識用囉,所以最後都冇買到

子爵府

好女人 發表於 20-6-5 16:56
我本身都想買,一問之下原來每次帶口罩都要自己串個耳帶,我就覺得小朋友未必識用囉,所以最後都冇買到
...

我記是當初唔知要自己穿耳繩,如果知我未必買

伯爵府

雪梨茶123 發表於 20-6-5 20:22
我記是當初唔知要自己穿耳繩,如果知我未必買

me 2, 中曬伏
唯有自己用

伯爵府

雪梨茶123 發表於 20-6-5 14:46

請問係咪比足耳帶,不用reuse

子爵府