自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我3500未收到。打了去問又冇人接
終於有封email通知我了

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

我都剛剛收到呢個email, 之前又係打極都無人聽或被cut線

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

我都啱啱今朝收到呢個email,真係即時O咀,啲效率快到呢⋯⋯,我之前仲收到SMS話$3500已經入左戶口,我早兩日先記得check下又吾見有入數紀錄,原來根本未做嘢。

男爵府

回覆樓主:

我嘟收到email

伯爵府

我琴日都收到

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我嘟收到email

男爵府

大眼妹0517 發表於 20-6-4 04:06

我昨晚都收到灰晒, 因我有兩小孩(小學+中學) , 都唔知係邊間申請表錯

別墅

debby1328 發表於 20-6-4 09:12
我都啱啱今朝收到呢個email,真係即時O咀,啲效率快到呢⋯⋯,我之前仲收到SMS話$3500已經入左戶口,我早兩 ...

我都係呀!尋日收到呢個email,但我 5月頭已經收到3500,5月中先收到信息已入戶口。
咁而家呢個email想點呢

男爵府

我都係今日收到email..

複式洋房

我都收到,應該有填邮箱嘅都會收到電子郵件。仲有句:如你已獲發放學生津貼,請毋須理會此電郵。

別墅

东城心怡 發表於 20-6-4 17:03
我都收到,應該有填邮箱嘅都會收到電子郵件。仲有句:如你已獲發放學生津貼,請毋須理會此電郵。
...

係喎!之前冇留意到添

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我email都收唔到

禁止訪問

男爵府

大眼妹0517 發表於 20-6-4 04:06

我都未收到,尋日都收到呢封電郵,但學校在個幾兩個星期已通知我加簽文件,所以唔知係同一件事定兩件事。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我嘟收到email
新的一天...希望真的有新的希望吧...

首頁

尾頁

跳至